עבור לתוכן

הוחזרו גופות החיילים החטופים, אלדד רגב ואודי גולדווסר

Featured Replies

פורסם

הבחור עם החמור הלבן לא יגיע, וגם אם יגיע - המתנה לו לא תזרז את בואו.

אסור לנו להיות שאננים, צריך להיות חזקים וצריך להיות מוכנים - בכל יום ובכל שעה.

אני אומר להשמיד אותם - מי אלו אותם "אותם"? לא כל הלבנונים, לא כל הפלשתינאים, לא כל הערבים - מדובר בארגון חיזבאללה ותומכיו, מדובר באידיאולוגיה המפלצתית שלו החסרה כל עמוד שדרה מוסרי ואנושי.

כל אדם שיראה בהשמדת חיזבאללה והאידיאולוגיה שלו מעשה לא מוסרי ויחל ב"חרם מוסרי" עלינו, הוא נאיווי במקרה הטוב או מפלצת בעצמו במקרה הרע.

איזה מספר של משקפיים ורודות צריך לשים בשביל לא לראות שנסראללה וחיזבאללה היתלו במיליונים, אולי אפילו במיליארדים - גרמו למשפחות לעבור ייסורים מאין כמוהם, בעוד קונטאר - רוצח התינוקות המתועב נשאר חי וקיים, ובעל קשר ישיר עם משפחתו, הצלב האדום ועוד.

המוסריות הישראלית והיהודית עומדת איתנה ותמשיך לעמוד איתנה אל מול המפלצתיות של חיזבאללה ודומיו - היינו פה לפניהם, ונהיה פה אחריהם - צריך עכשיו לדאוג שיותר לא יקרו מקלים כאלו, לא החלפת גופות בגופות ולא החלפת חיים בגופות - בטח לא כאשר אומרים לנו כל הזמן כי לא מדובר בגופות.

אינשאללה, נסראללה - תם זמנך.

• תגובות 53
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע להכניס עונש מוות לטרוריסטים במדינה המטומטמת הזו.

הבעיה בארגוני הטרור שזה כמו ין יאנג- הם תמיד יהיו מעורבבים עם האנשים הרגילים, ככה שאי אפשר לחסל את כולם ביחד.

גם לא את רובם. :/

אגב לא יודע אם אתה זוכר, לפני כמה שנים(נראה לי משהו כמו 10) היה ניסיון להתנקשות בנסראללה- שהיה (לדעתי) אחד הכשלונות הגדולים בהיסטוריה.

פורסם

מה שאתם לא מבינים רובכם פה זה דבר פשוט

אם תמשיכו לומר "חיות אדם" "בהמות" או כל עלבון שאפשר לשלוח לחזבאללה

הם חיות אדם הם רק ישבו ויצחקו עליכם בזמן שהעולם לא כל כך מבין שהם באמת חיות

אז במקום כל התגובות האלו

צריך פשוט אנחנו העם לשלוח חצי מהממשלה האדישה ששוה לתחת הביתה

אל תשכחו שאנחנו אלה שבוחרים את ראש הממשלה

ומי שבחר בנוכחי

שיאכל תבן

בכל אופן מדינת ישראל ממש ממש ממש כבר לא מה שהייתה פעם

מבחינתי אני מוכן להקריב חיי אם רק נצא לקרב ממשי ולא כמו שהיה בלבנון בושה וחרפה

חיילים נכנסו ללבנון בלי משימה

אמרו להם פשוט תכנסו

והייתה כזאת מוטיבציה לחיילים

צריך ארגוניות, ראש ממשלה, שר בטחון , אלופים טובים

ולצאת לחסל את הראש של נסראלה לתלות אותו בכיכר רבין מול כל העולם

פורסם

אני מציע להכניס עונש מוות לטרוריסטים במדינה המטומטמת הזו.

הבעיה בארגוני הטרור שזה כמו ין יאנג- הם תמיד יהיו מעורבבים עם האנשים הרגילים, ככה שאי אפשר לחסל את כולם ביחד.

גם לא את רובם. :/

אגב לא יודע אם אתה זוכר, לפני כמה שנים(נראה לי משהו כמו 10) היה ניסיון להתנקשות בנסראללה- שהיה (לדעתי) אחד הכשלונות הגדולים בהיסטוריה.

בדיוק

מאוד מאוד קשה להשמיד ארגון שלוחם לוחמת גרילה ושאנשיו באים מהציבור הרגיל לגמרי

פורסם

חיסול הארגון לאפס אינו ריאלי, אך צמצום מספרו ריאלי מאוד.

מה יותר ריאלי? יותר ריאלי חיסול האידיאולוגיה - אל תשכחו שעד לפני כמה עשרות שנים אידיאולוגיה נפשעת ומפלצתית עוד יותר שלטה בכל אירופה - האידיאולוגיה עצמה חוסלה כמעט כליל - כן, יש עדיין נאצים באירופה, אפילו די הרבה - אבל מדובר באחוז מזערי לעומת מה שהיה.

לא יודע אם זה המקום להכניס כאן פוליטיקה, לא אולמרט ראוי להיות באותו שרשור עם רגב וגולדווסר, לא ברק, לא פרץ ולא אף אחד מן ההנהגה שלנו.

פורסם

מה יותר ריאלי? יותר ריאלי חיסול האידיאולוגיה - אל תשכחו שעד לפני כמה עשרות שנים אידיאולוגיה נפשעת ומפלצתית עוד יותר שלטה בכל אירופה - האידיאולוגיה עצמה חוסלה כמעט כליל - כן, יש עדיין נאצים באירופה, אפילו די הרבה - אבל מדובר באחוז מזערי לעומת מה שהיה.

לא יודע אם זה המקום להכניס כאן פוליטיקה, לא אולמרט ראוי להיות באותו שרשור עם רגב וגולדווסר, לא ברק, לא פרץ ולא אף אחד מן ההנהגה שלנו.

+1

פורסם

אני עדיין תקווה שהכניסו לקונטר משהו לאוכל, שיגרום לעיניים שלו ליפול החוצה מהחורים שלהם באופן ספונטני באמצע החגיגות, ויגרום לו להתפגר תוך כדי פרכוסים הפגנתיים על הריצפה.

ואגב, זה היה די ברור שהם לא חיים - אין אינטרס לחיזבאללה לא להראות אות חיים ממי שחי, תחת ההנחה שהם חטפו אותו לצורך מו"מ.

חייל שיודעים שהוא חי שווה הרבה יותר מחייל שאולי חי, בסבירות אפסית (למרות שהרפיסות של אולמרט כמעט והוכיחה אחרת).

פורסם

האידיאולוגיה לא חוסלה- ממש לא. בניגוד לארגונים או אנשים אידואולוגיה לא ניתן לעקור מהשורש, ולכן תמיד תהיה לעם היהודי בעיה. בכל מקום בו הוא יהיה.

פורסם

יהי זכרם ברוך.

כמה חבל לי על המשפחות, שנתיים בסוג של אי ודאות (תקווה כזאת שאולי הם עוד חיים), ועכשיו הם מקבלים את הבשורה, שנתיים אחרי...

פורסם

בשביל כמה עצמות מיתפוררות שיחררנו רבי מרצחים.....

:nono: :nono: :nono:

:bash: :bash: :bash:

עכשיו כולם יודעים שאנחנו משחררים חיים תמורת מייתים ויהרגו את כל החטופים....

אני רק מקווה שקונטר עבר "טיפול" והרסו לא את המוח והפכו אותו למפגר...

או למרגל לטובת ישראל.

פורסם

מי יתן וחיזבאללה יתאדה בעשור הקרוב.

אין בעיה! כל מה שצריך זה ראש ממשלה עם ביצים.

אתם כולם פה אומרים תשמידו אותם וכו'.

זה לא כזה קל כמו שנראה לכם.

התהליך כן, אבל מה התוצאות? הנה:

חרם עולמי עלינו...

תמיכה ברוב העולם באירן והאטום.

בקיצור, תוך שבוע אין ישראל...

על מי אתה אתה חושב שאתה מאיים?

פורסם

זיהוי הגופות הושלם.

עכשיו האלופים נמצאים בבית החטופים

פורסם

ההבדל הדרמטי הוא שהאידאולוגיה עליה מושתת חיזבאללה נשענת על עקרונות של דת ולא סתם דת, אלא זו בעלת היחס הגבוה ביותר של מאמינים per שנות קיום לפי מיטב ידיעתי; הנאציזם לעומת זאת, התקיים 12 שנים בלבד ולכן יכול היה להתקיים תהליך הפיך עבורו ("דה-נאציפיקציה").

פורסם

א. הנסיון חיסול היה של חאלד משעל, ראש החמאס (זה היה בירדן, היום הוא פועל מסוריה), לא של נסראללה. מי שהיה לפני נסראללה, מסאווי, חוסל על ידי צה"ל ב-92 או 93.

ב. אמן, לא אמ"ן - מה הקשר ר"ת במילה הזו?

פורסם

אמ"ן= אל מלך נאמן.

צודק זה היה הנסיון התנקשות בחאלד משעל, לא יודע איך התבלבלתי :nixweiss:

זה הקטע שחיכו לו באוטו שהוא היה עם הילדים שלו באיזה מרכז קניות נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים