פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שלום אני רוצה לעשות OC יש לי מעבדIntel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 אני צריך בשבילו קירור תביאו לי איזה קירור למעבד עד 100 שקל אני יודע תקציב נמוך אין לי כסף אשמח לתגובות
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים א. שנה את הכותרת - אנחנו לא מוכרים, אנחנו ממליצים.ב. קח את ה Super Silent 4 Ultra של AC.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אה תודה על ההמלצהאיך עורכים תכותרתובסדר תיעצו לי רק קירור ואם אפשר תגידו לי אם יש את זה באזור ב'ש בKSP או בגי טיצ' או טיק איך שקוראים לחנות הזאתוכמה עולה מה שהבאתה אחי תגובה מעליי
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לוחצים על עריכה בהודעה הראשית -> משנים את הנושא(כותרת)KSP מחזיקים את הקירור הזה. הוא עולה כ60ש"ח.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר רק תגיד לי אחישאני ירכיב אותו אני יצטרך למרוח משחה טרמתית?או שאני מוציא תברגים של המאוורר הקודם במחשב ושם אותו ומבריג רק?כי לא ממש מבין איך להרכיב מאווריריםויש מתחת למאוורר איזה ברזל כזה ומתחת לזה המשחה טרמית אני מריך להוציא את זה ולהשים את החדש ולמרוח לו משחה טרמית?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים א. שנה את הכותרת - אנחנו לא מוכרים, אנחנו ממליצים.ננעל.כדי שהדיון יפתח שוב, שלח לי הודעה פרטית שבה תראה נכונות לשנות את הכותרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.