פורסם 2008 ביולי 1517 שנים הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לא מבינים כלום...עם כל השאלות הלא ברורות שלך..ונתחיל מזה שתעלה לכאן תמונה...ותפרט איזה כרטיס מסך יש לך...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר כרטיס 8800GT אני רוצה להבין איפה אני רואה את הטמפ' שלובנוסף איך לשלוט על הקירורואיך אני מציד את הריבועים האלו בשורת המשימות שמראה את הטמפ' בתודה מראש בר
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לגבי טמפ'..אתה יכול לבדוק בדרייברים או בEVEREST תחת COMPUTER ואז SENSOR...אתה יכול להוריד RIVA TUNER שגם תרא ה לך טמפ'..וגם תוכל לשלוט במאוורר שלך..ויש לך גם את GPU-Z שמראה טמפ' ובפרטים על הכרטיס מסך...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים למה שלא תתחיל קצת לקרוא את ה"עזרה" שמצורפת לתוכנה?תלחץ על מקש ALT ועם החיצים לך לתפריט הימני ביותר, או לחילופין תשתמש בעכבר או שפשוט תלחץ על F1 !!!אה ועוד משהו:תתחיל להשתמש בסימני פיסוק בהודעות שלך!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.