פורסם 2003 במאי 2722 שנים המאוור הקודם שהיה לי, נהרס.הבאתי גוף קירור ג'נריק פשוט, Green Power.קיבלתי יחד עם הגוף קירור גם טיפה משחה, שאני מנחש שאותה אני אמור למרוח על המעבד.אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה, המשחה באה בשקית פצפונת, וחוץ מזה, נשארה עוד משחה מהגוף קירור הקודם.אם תוכלו להדריך אותי איך למרוח אני אודה לכם מאוד.זה די דחוף.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים כל מה שאתה צריך הסברים + תמונות נמצא בלינק הבאhttp://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר מה הכוונה שקית מבודדת? כזאת שאני מקבל בה את הכרטיס קול למשל או כל כרטיס אחר זה טוב?
פורסם 2003 במאי 2722 שנים שקית אנטי סטטית שנראית כמו 2 דפי אלומניום כאלו ששמים בהם את התפוחי אדמה למדורה.משהו שלא ממש הוסבר במדריךי הוא האם את המריחה עושים עם הכרטיס אשראי?
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר אוקיי, המשימה בוצעה בהצלחה.את המשחה מרחתי עם כרטיס מנוי לבריכה...נקווה שעכשיו המחשב לא יקרוס...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים יו אנשים, אני עכשיו גם רוצה לקנות משחה טרמית ואני לא ממש הבנתי איזה משחה הבי כדאית ומזה נייר אנטי סטטי
פורסם 2003 ביוני 522 שנים האמתי שעכשיו כתבתי מגילה של שאלות על השקיות הארורות ונראה לי שאני סתם מגזים ANY WAY אני יכול להשתמש בשקית שקיבלתי עם הלוח אם נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.