עבור לתוכן

שאלה, רוצה להתחיל עם OC לכרטיס מסך ישן עם מחשב ישן אין קירור מיוחד, זה יעשה נזק?

Featured Replies

פורסם

היי המפרט שלי ישן ישן.

מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט.

סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה)

דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות

דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה

צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק.

יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז

יש כונן דיסקטים .

וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB.

מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי.

עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא AGP X4 (זו התמיכה של הלוח שלי אני לא יודע עם הוא תומך בX8 לא יודע עמה ביט הוא ויש לו קירוק כזה עם בלי מאוורר צלעות קרור).

לוח אם asus p4s333 תיכנסו לאתר בבקשה ותבדקו את המפרט חבל על הזמן עם הפיצרים של 2002.

יש לי מארז לא מיוחד בלי חלון יש מאוורר כמו של הספר כח מתחת לספק כח ואחד שכמו 2 ורבע כאלה מקרר את 2ההארדיסקים .

ספק כח ניראלי 350W אבל הוא לא מיוחד הוא הגיע עם מארז של מחשב אחר שנקנה באיבורי מחשבים.

רשמתי דברים שטוטיים כדי שתדעו עם המתחים ואוורור וכל מה שצריך.

ויש קרור סטוק למעבד אני יכול לשים קרור סטוק אחר שעושה רעש של מטוס סילון והמארז רועד

השאלה היא כזאת:

האם בגלל שאין שאין לי ספק כח טוב וקרור אני לא אוכל לעשות OC??

יש לי את התוסף הזה של NVIDIA.להוריד 3D MARK 03 או 05 ולעלות כל פעם ב5 מגה הרץ את הליבה והזיכרון וליראות מה קורה (בחיים לא ניסיתי את התוכנה הזו).

רק עם תגידו לי תחליף את המחשב כי בספטמבר או באוגוסט אני אקנה מחשב חדש. ואני רוצא להריץ מישחקים טובים כמו NFS MW לא יודע אבל אני אוהב את המישחקים האלה.

וקראתי את המדריך הזה כאן מ2006 וOC אני מאמין שזה ישפר לי FPS במישחקים מלפני כמה שנים COD2/1 NFS ועוד...

תודה לעונים, סליחה על החפירה ומנהלים קראתי חוקים ולפי דעתי כותרת חוקית אז לא לנעול.

פורסם

א. קירור/ספק לא טוב יגבילו אותך בOC, אבל זה לא אמור שלא תוכל לעשות OC.

בכל אופן, תריץ בדיקת מאמץ במצב הנוכחי ותן דיווח לגבי הטמפ'.

כמו כן, צלם את מסך הביוס בתפריט הOC ותעלה לפה.

ב. כדי לעשות OC לכרטיס תשתמש בRivaTuner.

בפעם הראשונה תעלה ב30Mhz את תדר הליבה והזכרונות.

תריץ 3DMARK03 על מקס' מספר פעמים כדי להיות בטוח שהתדר שהגעת אליו יציב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה,

נגיד אני מעלה 30 מגה הרץ היה אי יציבותאו שעם אני יעלה נגיד ישר נגיד 90 או יותר אז היה כי ראיתי כאלה שהמהירו ב100 מגה הרץ.

ועדין לא הורדתי 3DMARK 03 (ושום גירסה בחיים אני רק יודע שאנשים מוצאים עם זה נקודות ועושים טסטים).

ויש סיכוי שהיה לי בעיות עם המתחים (אני לא אגע ), והזיכרון הגנרי שלי יקבל מהספק הגנרי מתחים לא יציבים? ואף גבוהים יותר? ואי יציבות זה שהתמונה תקפא ואו מסך כחול?? במדריך כאן ראיתי שאומרים שב3D MARK יש רגישות ל10 מגה הרץ אפילו.

אני לא רוצה מצב שפעם הרחתי ריח מהספק כח לא ביגלל OC. והחלפתי אותו.

תקן אותי עם אני לא טועה קראתי שOC על כרטיס מסך הינו רק על הכרטיס מסך הוא לא ממהיר גם רכיבים אחרים אבל עם מתחים אני לא יודע כי ראיתי כאן עם אני לא טועה שמישהו עם 8800 קיבל הודע על מתחים נמוכים אחרי חצי שנה עם OC .

בדיקת מאמץ זה הבדיקה ב3DMARK 03 ? באמת אני לא מבין וטמפרטורת כ.מסך לא אמורה להיות בתוכנה SPEED FAN כי יש לי עוד מחשב שיש שם יותר חיווים על טמפרטורות ויש לו פשוט יותר MX 4000 64 AGP 8 שאולי יש לו קלוקים טובים יותר (MSI).

זו תמונה מעכשיו שהמארז סגור ואני כותב את ההודע רק עם הNOD 32 והבבילון דלוק וIE7 עם 2 כרטיסיות

ואני עובד עם הסקין "הקלאסי" של וינדוס עם זה משנה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעלה תמונה מEverest.

OC לכרטיס מסך לא יגרום לתוספת מתח לרכיבים אחרים/לכרטיס עצמו.

אל תעלה ישר את תדר הליבה של הכרטיס ב100Mhz.

אם אני לא טועה, הכרטיס מגיע ללא חיישן טמפ'.

תקבע את המתחים לסטוק. סביר להניח שהמתחים לא יהיו יציבים כלכך היות ומדובר בספק ג'נרי.

אבל כל עוד אתה לא מעלה אותם, לא אמורה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעלה מתחים בינתים אני כותב דרך הדפדפן הHTML לנייד OPERA MINI ואני לא בבית ואני לא היה לי תוכנה כזות בחיים ראיתי תמונת מסך ממנה עם אני לא טועה וזה נותן פרטים כמו CPU Z אבל עם יותר פרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים