פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שלום,התחלתי להתקין(שדרוג)של התוכנה Windows XP Pro SP3 ,אחרי הכנסת מפתח הקוד של המוצר ולאחר שתי דקות זה הוצג לי:http://img504.imageshack.us/my.php?image=windowszk6.jpgמה אני יכול לעשות?תודה לעזורים.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים חשבתי שהוצגה לי הודעת השגיאה שפתחתי את התמונה . בכל מקרה,הקובץ קשור לתוכנה Daemon Tools,אין לי מושג איך הוא קשור להתקנת המערכת. אתה יכול לדלג עליו,אבל מומלץ שתחכה לדעה מוסמכת. MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אין לי בדיסק את זה אני משתמש בDaemon Tools בשביל לפתוח את הקובץ זה קשור?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מה הקשר בין מה שהוא שאל לחוקיות?אם יש לו רישיון חוקי הוא יכול גם להתקין ממאות דיסקטים 1.44כל אופן, תצרוב את האימג' לדיסק במקום לטעון מהדמון.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שלום אני מציע לכה ליצרוב את את האימג' לדיסק דרך נרו או אלכוהול 120 זה הכי טוב וחשוב לצרוב במהרות נמוכה מאוד כך הקובץ יצא תקין ובעניין השגיאה תיראה היות ואנ שבע מרוב פרמטים לפעמים קובץ האימג' לא תקין וייש בו בעייה שלפעמים זה מערער את יציבות המערכת ההפעלה אים לאחר שהתקנתה במיקרה תיתגלה השגיאה תלחץ על נסה שנית או דלג על הקובץבהצלחה
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר צרבתי את זה על דיסק ועדין יש אותה שגיאה.והמוצר לא מקורי הורד מהאתר wnet.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.