עבור לתוכן

וירוס בעיתי מאוד צריך עזרה דחוף בבקשה "vista anti vrus 2008"

Featured Replies

פורסם

שלום,

נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה:

אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור,

אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס..

אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט.

בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב,

כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה

כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS.

כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר

VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה כי באיזה שהוא שלב שניסיתי להסירו קפצה הודעה שלא ייחסתי לה חשיבות והיה רשום שם משו כזה

הריני לציין שניראה לי זה הגיעה אולי מפופאפים של פורנו כמו כן הוא התיל ל"השתלט" לי על המחשב ק אחרי שהמחשב עבר ריסט!

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה הווירוס הנחמד הזה?

http://www.411-spyware.com/remove-vista-antivirus-2008#deletefiles

יש שם הוראות איך להסיר אותו.

כן יש מצב גדול זה דומה למה שיש לי

כמו כן שככתי להוסיף גם שהוירוס "מחק" לי את הכוננים הקשיחים מהמחשב שלי אבל אם הייתי כותב בADDRESS -

\:C אז הוא היה ניכנס לכונן או לחילופין \:D וכו' אני ינסה את מה שנתתה לי ואני ירשום תגובה אויש כמה זה וירוס מציק

פורסם

שלום לך

אני מקווה שהיסתדרתה וייש לי להגיד משהו

שאל תיסתמך שאים היסרתה את הוירוס אז הווונדאס עכשב בעל יציבות ולך תדע מה עוד גרם הוירוס הזה גרם למערכת ההפעלה

עצה מימני לאחר שאתה מסיים להשתמש באתרים הללו תריץ סריקה בספיור דוקטור וגם תעבוד עים אד אוור וגם תתקין ספיבוט חיפוס והשמדה

ועוד דבר תעשה סריקה במצב בטוח גם באנטי וירוס וגם בתוכנות נקויי רוגלות

מקווה שעזרתי

ותעדקן אותנו

נועם

פורסם

היה לי את זה לפני כמה חודשים, החבר'ה פה ניסו לעזור מה לא הציעו...

בסוף גיביתי את החומר ועשיתי פירמוט.

פורסם
  • מחבר

היה לי את זה לפני כמה חודשים, החבר'ה פה ניסו לעזור מה לא הציעו...

בסוף גיביתי את החומר ועשיתי פירמוט.

תודה לכולם אני התיאשתי מהוירוס הזה עשיתי מה שאמרת - גיבוי ופירמוט לא היה לי כח למחוק את הוירוס הזה הזמן שהייתי משקיע בו זה יותר מהזמן

שלפרט ולהתקין וינדוס מחדש...

תודה בכל אופן

פורסם

היה לי מחשב עם השטות הזאת שבוע שעבר, בסוף רק יצירת פרופיל חדש עזר.

העתקתי מהתיקיית פרופיל הישנה תיקיות לא מזיקות כמו DESKTOP\COOKIES\DOCUMENTS\FAVORITES וכו', אז סך הכל לא הרגישו יותר מידי בשינוי והשטות הזאת עפה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בפעם הבאה ננסה מה שאמרת אני םרמטטי את הכונן ככה הכי בטוח...

פורסם

היה לי מחשב עם השטות הזאת שבוע שעבר, בסוף רק יצירת פרופיל חדש עזר.

העתקתי מהתיקיית פרופיל הישנה תיקיות לא מזיקות כמו DESKTOP\COOKIES\DOCUMENTS\FAVORITES וכו', אז סך הכל לא הרגישו יותר מידי בשינוי והשטות הזאת עפה.

איך עושים את זה ?

פורסם

כן גם לי וגם לחבר שלי לפני יומיים נכנס הוירוס הזה לא יודעים איך ולמה.. פתאום..

פירמטתי את כונן סי והוירוס חזר משום מה.. עשיתי ריסטור פוינט ובנתיים אני עושה סריקות עם כל מיני תוכנות online antivirus

וזה מוצא לי המון סוסים טרוייאנים ותולעים שאלוהים יודע איך הם הגיעו למרות שאני לא נכנס לשום אתרים מוזרים ושומר על המחשב שלי נקי כבר שנים

וזה התחיל שנכנסתי לאתר סלקום ועשיתי Allow popups בשביל לראות משהו ומאז המחשב מותקף ללא הפסקה

אם אני אצליחל להעיף את ה*** הזה אני אעדכן

הנה אחד מהשורשים של הבעיה.. עכשיו אני לא יכול להסיר אותו אלא אם אני אקנה את התוכנה.. באסה...

http://www.pandasecurity.com/homeusers/security-info/about-malware/encyclopedia/overview.aspx?idvirus=188624

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים