עבור לתוכן

איך ללמוד לתיאוריה?

Featured Replies

פורסם

לא עשית את התיאוריה החדשה, כי היא נכנסה לתוקף רק בשבוע שעבר. (ואתה עשית במאי..)

JAMAN - תלמד מהאתר למד. זה עולה 15 ש"ח, שזה הרבה, זה נכון, אבל בהתחשב בעובדה שספרי התיאוריה החדשים עולים 80-120 ש"ח, זה הרבה יותר משתלם, וגם הרבה יותר קל ללמוד משם, כי יש שם מבחנים והכל.

ואל תיתן לכל האנשים פה לבלבל אותך - התיאוריה החדשה הרבה יותר קשה.

היא מלאה בתמרורים חדשים, שמי שעשה את התיאוריה הישנה בכלל לא מכיר!

וגם יש בה שאלות מסובכות, שבהן מביאים לך תמונה של צומת עם המון מכוניות ותמרורים, ושואלים אותך למי זכות הקדימה.

רק כדי לסבר את האוזן - בשבוע הראשון של התיאוריה החדשה 95% מהניגשים נכשלו.

תלמד טוב מהאתר למד, ותעבור את זה כמו שצריך.

ד"א, המלצה שלי - גם תעשה איזה שלושה-ארבעה שיעורי נהיגה לפני שאתה ניגש (כמובן אחרי שלמדת את התיאוריה!), רק בשביל להבין את הצד המעשי. תאמין לי, זה יקל עליך מאד.

גם אני ממליץ לנהוג קצת קודם. אני ניגשתי אחרי 20 ומשהו שעורים, והמון שאלות כבר ידעתי פשוט כי זה נראה גיוני כשאתה יודע מה אתה עושה על הכביש.

פורסם

מישהו כאן מכיר את הספר "תבונת הנהיגה"[כל מה שרצית לדעת כדי להגיע ליעד בשלום] ?

קיצר , התחלתי ללמוד מהספר הזה.. הוא מתאים ללימוד תאוריה?

פורסם
  • מחבר

לא עשית את התיאוריה החדשה, כי היא נכנסה לתוקף רק בשבוע שעבר. (ואתה עשית במאי..)

JAMAN - תלמד מהאתר למד. זה עולה 15 ש"ח, שזה הרבה, זה נכון, אבל בהתחשב בעובדה שספרי התיאוריה החדשים עולים 80-120 ש"ח, זה הרבה יותר משתלם, וגם הרבה יותר קל ללמוד משם, כי יש שם מבחנים והכל.

ואל תיתן לכל האנשים פה לבלבל אותך - התיאוריה החדשה הרבה יותר קשה.

היא מלאה בתמרורים חדשים, שמי שעשה את התיאוריה הישנה בכלל לא מכיר!

וגם יש בה שאלות מסובכות, שבהן מביאים לך תמונה של צומת עם המון מכוניות ותמרורים, ושואלים אותך למי זכות הקדימה.

רק כדי לסבר את האוזן - בשבוע הראשון של התיאוריה החדשה 95% מהניגשים נכשלו.

תלמד טוב מהאתר למד, ותעבור את זה כמו שצריך.

ד"א, המלצה שלי - גם תעשה איזה שלושה-ארבעה שיעורי נהיגה לפני שאתה ניגש (כמובן אחרי שלמדת את התיאוריה!), רק בשביל להבין את הצד המעשי. תאמין לי, זה יקל עליך מאד.

כן שמעתי ש 95% נכשלו במבחן הראשון..

אני ארשם היום ל"למד" ואתחיל ללמוד, ואחר שאדע קצת במה מדובר אחשוב על שיעורי נהיגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים