פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לפי מה שהבנתי השיטה של הבחינה השתנתה ויש מאגר חדש של שאלות, ולא יודע מה עוד..אם כן אז בטח כל הספרים כבר לא עדכניים והכי כדאי ללמוד רק מהאינטרנט.עכשיו השאלה היא מאיזה אתר? "למד"?מישהו יכול להמליץ? (ספציפית מי שכבר עבר את התאוריה במתכונת החדשה שלה)
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני ממליץ בחום על אתר www.lamed.co.ilהוא מאוד מעודכן,(אני לא יודע לגבי החומר החדש כי מזמן כבר יש לי רישיון)אבל יש לו המון אפשרויות ודברים שיעזרו לך לזכור ולהתאמן לקראת התיאוריהנרשמים דרך הפלאפון ואם אני לא טועה זה יעלה לך 5 שקל לחודש שלם של גישה לאתרבהצלחה!
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני ממליץ בחום על אתר www.lamed.co.ilהוא מאוד מעודכן,(אני לא יודע לגבי החומר החדש כי מזמן כבר יש לי רישיון)אבל יש לו המון אפשרויות ודברים שיעזרו לך לזכור ולהתאמן לקראת התיאוריהנרשמים דרך הפלאפון ואם אני לא טועה זה יעלה לך 5 שקל לחודש שלם של גישה לאתרבהצלחה!מחזק בחום - נעזרתי בזה לפני איזה מיליון שנה כשהוצאתי רישיון ושלחתי את אחותי לשם לפני איזה 3 שנים.... אחלה אתר ! בזמנו זה היה בחינם אבל בשביל 5 שקל לך על זה ! הם יודעים מה הם עושים שם !
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים למדתי עם חוברת משנת 2007 שקיבלתי מהמור ה שלי,ניגשתי במאי 2008 ועברתי בפעם הראשונה ;Dהחומר בסופו של דבר אותו חומר.אם אתה יודע אותו אין סיבה שתכשל
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אוקי תודה על ההמלצות אשמח גם לתגובה ממי שעבר את המבחן לאחר השינויים האחרונים - שיגיד מה בדיוק שינו, ועד כמה זה יותר קשה.. (כמה הוא זמן למד כדי לעבור) [עריכה] genia - אבל אז עוד לא חלו השינויים, לא?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים בזמנו כשניגשתי למדתי במשך יומיים מאתר למד, שאז עוד היה בחינם, ועברתי ראשונה.כעקרון מה שטוב בלמד זה שיש שם מבחנים על כל נושא וככה אתה יכול להעריך את רמת המוכנות שלך.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ניגשתי כבר אחרי השינויים.לא הייתה שאלה על מנועים,הניסוח היה על הפנים,היו מלא שאלות על תמרורים כמו שאמרו פה.עכשיו חזרתי משיעור נהיגה.בע שונא גלישות
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחזק בחום - נעזרתי בזה לפני איזה מיליון שנה כשהוצאתי רישיון ושלחתי את אחותי לשם לפני איזה 3 שנים.... אחלה אתר ! בזמנו זה היה בחינם אבל בשביל 5 שקל לך על זה ! הם יודעים מה הם עושים שם !כבר 15 שקל :ם עדיף כבר להוריד עותק פיראטי של "לימודי תאוריה 2007" וזהו ^^;
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ניגשתי כבר אחרי השינויים.לא הייתה שאלה על מנועים,הניסוח היה על הפנים,היו מלא שאלות על תמרורים כמו שאמרו פה.עכשיו חזרתי משיעור נהיגה.בע שונא גלישותלא עשית את התיאוריה החדשה, כי היא נכנסה לתוקף רק בשבוע שעבר. (ואתה עשית במאי..)JAMAN - תלמד מהאתר למד. זה עולה 15 ש"ח, שזה הרבה, זה נכון, אבל בהתחשב בעובדה שספרי התיאוריה החדשים עולים 80-120 ש"ח, זה הרבה יותר משתלם, וגם הרבה יותר קל ללמוד משם, כי יש שם מבחנים והכל.ואל תיתן לכל האנשים פה לבלבל אותך - התיאוריה החדשה הרבה יותר קשה.היא מלאה בתמרורים חדשים, שמי שעשה את התיאוריה הישנה בכלל לא מכיר!וגם יש בה שאלות מסובכות, שבהן מביאים לך תמונה של צומת עם המון מכוניות ותמרורים, ושואלים אותך למי זכות הקדימה.רק כדי לסבר את האוזן - בשבוע הראשון של התיאוריה החדשה 95% מהניגשים נכשלו.תלמד טוב מהאתר למד, ותעבור את זה כמו שצריך.ד"א, המלצה שלי - גם תעשה איזה שלושה-ארבעה שיעורי נהיגה לפני שאתה ניגש (כמובן אחרי שלמדת את התיאוריה!), רק בשביל להבין את הצד המעשי. תאמין לי, זה יקל עליך מאד.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים גם חברים שלי אמרו שלהם זה לקח כמה ימים, אבל מישהו פה כתב שיוצא 15 שקל, וזה יוצא 3 חודשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.