עבור לתוכן

מפרט, מחשב למשחקים,לא oc תקציב 6400 גג

Featured Replies

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 699.42 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 659.85 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 396.88 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 608.95 ] 1

Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 pro 128MB Retail Video Card [ ¤ 2298.04 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 268.45 ] 1

Monitors : 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor [ ¤ 1102.9 ] 1

Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse [ ¤ 257.5 ] 1

Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case [ ¤ 390.86 ] 1

Service : Computer Assembly [ ¤ 155.7 ] 1

Subtotal : ¤ 6891.69

Discount : ¤ -0

Delivery Mode : NO DELIVERY Delivery : ¤ 0.00

Total Price ¤ 6891.69

Payment Mode : VISA

Each Payment ¤ 6891 Payments: 1 Payments Fee : ¤ 0

אין צורך ב2 סטיקים לדיואל די די אר,

ההבדל הוא ממש קטן בביצועים (2%), וזה תופס סלוטים.

המפרט הוא למשחקים ולא לאוברקלוקג

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא למשחקים, אני לא יעשה לו אוברקלוקג, תקציב גג 6400

פורסם

אם אין לך צורך ביציאת FIREWIRE אל תקח את אפוקס. במקומם קח ABIT NF7

פורסם

ההרקולס סתם יקר, קח את הgigabyte בפחות מ~300 ש"ח. {מההרקולס}

פורסם
  • מחבר

אם אין לך צורך ביציאת FIREWIRE אל תקח את אפוקס. במקומם קח ABIT NF7

אני צריך אותו לרשת מקומית

8RDA+

את ה

LAN

פורסם
  • מחבר

ההרקולס סתם יקר, קח את הgigabyte בפחות מ~3000 ש"ח.

יש בעיות עם הקירור של

Gigabyte

ואני מחפש איכות(שיחזיק שנים)

פורסם

לוח בהחלט לשנות ל ABIT NF7

זיכרונות - *מומלץ* שני סטיקים, נשאר לך סלוט פנוי - אין מה לדאוג.

כרטיס מסך - של ג'יגהביט.

השאר סוודר גמור, תתחדש ;)

פורסם

אויש נו באמת, ה ABIT.

גם ה EPOX טוב מאוד, ובכלל לא רואים כמעט הבדל בביצועים בינהם, זה לא דבר שמבחינים בו בשנייה, או אפילו בדקה.

אם אני זוכר נכון - ה ABIT גם עולה יותר, זה עם ה LAN, לא?

בקשר לשני סטיקים,

הוא כבר רשם למטה. ההבדל הוא רק איזה 1-2% בביצועים, זה ממש לא משמעותי. וזה סתם יתפוס לו יותר DIMM. אגב - לא יישאר לו סלוט 1 פנוי, אלא 2 !! :) !!

ג'יגבייט? יש להם בעיות עם המאוורר,

להרבה מהאנשים יש. וכמו שהוא אמר - הוא מעוניין באיכות, אין לו בטח כח להסתבך אחרי זה עם דברים מקולקלים.

פורסם

בנוגע ללוח האם.. אתה בוחר ב8RDA+ משום שיש בו כרטיס רשת? גם לNF7 ישנו כרטיס רשת. את'לון, הרבה לי להסביר לך את השיקולים שבבחירת הNF7 ולא ה8RDA+. ה8RDA+ יקר יותר, בעל Firewire, מספר כניסות USB גדול והוא מציג ביצועים זהים לNF7. כך ששני המקרים היחידים שבהם ניתן להבין הרוכש 8RDA+ הוא השימוש ב-Firewire או השימוש במעבר ל2כניסות USB.

DIMM הוא מודול דו-טורי, הזיכרון הידוע לכולנו כיום אשר מתחבר ללוח האם, ולא הכניסה (ה-Slot) שבלוח האם. אכן, תוספת הביצועים כמעט ולא קיימת, אך זהו אינו ההסבר לבחירת מודול בודד על-פני שני מודולים. שהרי, כפי שציין IronEddie, ישאר עוד סלוט אחד לזיכרון במקרה וירצה להוסיף בעתיד, וחוץ מכך, המחירים זהים (1x512=2x256). השיקולים הם פשוטים מאוד.. קומפקטיות ו-OC.

הקירור של Gigabyte אינו עושה שום בעיות. כמובן שזה תלוי בהגדרה שלך ל'הרבה'. 'הרבה' יכול להיות 2אנשים שרכשו את הכרטיס ויכול אף להיות 10% מכלל הרוכשים. איכות? זהו אינו עניין של איכות, אם כי כל הכרטיסים זהים. הוא אינו רוצה להסתבך עם דברים מקולקלים בדיוק כמו כולם, וכשהוא ירכוש את הR9700P של Gigabyte, הוא גם לא יסתבך עם דברים מקולקלים כמו כולם. ועוד משהו.. מה זאת אומרת 'שיחזיק שנים (פותח הת'רד)'? החברה היא אינה פרמטר לבחירת כרטיס מסך במקרה של הR9700P.

אגב.. הקפצת ת'רדים היא דבר אסור וכדאי שתמנע מהדבר בעתיד. אתה מוזמן לעיין בכללי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים