פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני עוד כמה זמן קונה לדים ונגדים ואני רוצה הסבר הכי פשוט איך אני יכול לעשות להם מעגר עם מפסק OFF/ON יש לי כבר לדים במארז(זה בא ככה מהחברה משהו יפה אני יצלם לכם תמונות),אני רוצה הצעות לקירור המארז,ועם אפשר הסברים מחירים חנויות שמוכרים דרמלים(יש לי מקדחה ואולי יש לאבא שלי במחסן גם דיסק) סליחה על החפירהתודה ליאור הרוש...!!!
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תרשום איזה לדים יש לך ואם יש לך חיבור מולקס ואז אני יעשה לך סכמה של כל המעגל עם מפסק
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר ^^למה ניראה לך שאני ישלם על זה כולכך יקר שיש מישהו שמוכר יותר בזול ובלי כל המעמ הזהאפשרא מדריך לחיבור לדים ל+/- לחשמל,USB,3PIN,4PIN וכ'ו
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ^^למה ניראה לך שאני ישלם על זה כולכך יקר שיש מישהו שמוכר יותר בזול ובלי כל המעמ הזהאפשרא מדריך לחיבור לדים ל+/- לחשמל,USB,3PIN,4PIN וכ'ויש לך שתי אפשרויותמולקס 4PINאדום = 5Vצהוב =12Vשחור = -שחור = -USBיש לך שם 4 כבלים2 כבלים להעברת מידעוכבל 5Vו -יש לך מדריך בדביק
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים ^^למה ניראה לך שאני ישלם על זה כולכך יקר שיש מישהו שמוכר יותר בזול ובלי כל המעמ הזהרק לצורך הבהרת העניין,זו החנות שאני מדי פעם קונה בא ומכיוון ש- M_P רצה לדעת מאיפה אפשר לקנות,החלטתי ''לספר'' לו עליה.מן הסתם - לא פניתי אליך.אתה מעוניין לקנות ממישהוא אחר? - החלטה שלך.יום טוב.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.