עבור לתוכן

HT to support only Windows XP ?

Featured Replies

פורסם

http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm

לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ?

זה מוסיף הרבה בכלל ?

פורסם

לפי רוב הבדיקות ה HT לא משפיע הרבה - אבל זה ידוע שישנו קרטל סמוי בין מיקרוסופט לבין אינטל על כן השם WIN-TEL

פורסם

זה עובד על 2000.

HT מדמה שני מעבדים ברמת החומרה והביוס ככה שלא ניתן למנוע ממערכת הפעלה שתומכת ב MP מלתמוך ב HT.

The following desktop operating systems include optimizations for HT Technology and are currently eligible to carry the new Intel® Pentium® 4 Processor with HT Technology logo:

Microsoft* Windows* XP Professional Edition

Microsoft* Windows* XP Home Edition

זה לא אומר שזה לא יפעל, רק שזה לא קיבל אישור.

גם כל מחשב שהביוס שלו מלפני ספטמבר 2000 לא מאושר רשמית להפעיל XP, זה לא אומר שצריך להתייחס לזה.

The following Linux operating systems include optimizations for HT Technology and are currently eligible to carry the Intel® Pentium® 4 Processor with HT Technology logo:

Red Hat Linux* 9 (Professional and Personal versions)

SuSE Linux* 8.2 (Professional and Personal versions)

Red Flag Linux* Desktop 4.0

איפה הקונספירציה ?

פורסם
  • מחבר

הקטע שאולי MICROSOFT עוזרת לאינטל בדרכים כאלו או אחרות ואינטל מצידה אומרת לפי בקשת MICROSOFT שהHT תומך רק בWIN XP ועל ידי כך כל מי שקונה מעבד אינטל חדש ירצה גם לקנות WIN XP ולא להישאר עם הגירסאות הקודמות ועל ידי כך MICROSOFT מרוויחה, ותחשוב שLINUX בכלל לא עושה בעיות לחלקה הגדול של ווינדוס בשוק... אז ככה כולם מרוצים והצרכן נדפק, אני לא אומר שזה ככה אני אומר שיש סיכוי טוב שזה ככה ואנחנו לא יודעים...

אבל למרות הכל, התשובה שלך הייתה מספקת, אני לא אעבור לXP, תודה.

פורסם

אתה צריך לזכור שזאת טכנולוגיה יחסית חדשה בשוק, גם XP לא תומכת בה ב100 אחוז ונדמה לי שהתמיכה היא רק מהSP1 ומעלה.

אין שום קונספירציה, יש רק אנשים קטנוניים שמחפשים להתנגח בחברות מצליחות בכל הזדמנות.

פורסם

ה LONGHORN הולך לתמוך במעבדי 64bit של AMD, אז שווה לחכות לתחרות שתהיה ולכל הוויכוחים כאן בפורום - "מה יותר טוב AMD או INTEL"?

פורסם

"שווה לחכות"

אתה ממהר לאינשהו? הולך? שורף את המחשב וחיי כנזיר בודהיסטי?

הדברים האלה עוד רחוקים מאיתנו

פורסם

לפי רוב הבדיקות ה HT לא משפיע הרבה - אבל זה ידוע שישנו קרטל סמוי בין מיקרוסופט לבין אינטל על כן השם WIN-TEL

אה.. מה?!

פורסם

השיפור באחוזים לישום יחיד לא כזה גבוה

אבל אומרים שזה ממש משפר את העבודה הכללית על המחשב

מוריד ממנו הרבה עומס וכל מיני דברים

פורסם

לפי הסקירות, זמני פעולות כמו דחיסות קובץ והמרת קבצי וידאו מסתכמים בשיפור של עד ארבעים אחוזים בהשוואה לFSB533.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים