עבור לתוכן

תעזרו לי בבקשה להגיע להחלטה איזה כרטיס מסך לקנות (1500 שקל מקסימום)

Featured Replies

פורסם

כן זה חו"ל אבל במחירים כאלה לא שווה לקנות מחו"ל? :o משלוח 11 דולר בא תוך 5 ימי עבודה :smoke:

1. משלוח 11 דולר ? איפה ראית דבר כזה לעזאזל ?

2. 5 ימי עבודה ? שוב , איפה ראית את זה ?

3. נכון שבחו"ל הכול יותר זול מישראל ובכלל גם הכרטיסי מסך אבל עלמחירים כאלה כמו שציינת עדיין לא שמעתי או ראיתי...

4. אין אחריות אם קונים מחו"ל (האחריות שווה לתחת) .

5. אני די בטוח שיקחו מכס או מע"מ או שניהם , לא יודע בדיוק , ככה שזה לא יצא כ"כ זול בסוף.

פורסם
  • מחבר

1,2,3,5: אני היום יחזור מבית הספר ואני יראה לך סקרין שוט.

4: אני יודע וזו הסיבה שאני מפחד לקנות משם.

פורסם

1. המחיר של ה-ATI פשוט מדהים (1350 ש"ח) . ואם ה-POWERCOLOR עולה 800 שקל (לא הבנתי איזו גרסה) אז בכלל ...

2. לא הבנתי איך אין מיסים או מע"מ אבל אם אין ממש סבבה...

3. מחיר המשלוח זול בצורה מדהימה .

במחירים כאלה הייתי מסתכן ושם ז*ן על האחריות ...

פורסם
  • מחבר

1) הפאוורקולור NONPRO OEM כמו שהתכוונתי לקנות בזיגזאג שעולה שם 1450 בחו"ל 800 שקל.

2) ראית בסקרין שוטים ששמתי Total Sales Tax 0.00%.

3) ראית את הסקרין שוט השני? אפשר לשלם 70 דולר ולקבל את זה בפחות מיממה אבל אני חושב שתמורת 11 דולר אפשר לחכות 5 ימים :)

עכשיו אני מאוד מתלבט ולא יודע מאיפה לקנות ומה לקנות. אני מאוד מפחד לקנות מחו"ל בגלל האחריות ואם הכרטיס יבוא פגום או משהו? חוצמזה להורים שלי אין ויזה ואנחנו תמיד משתמשים בשל דודה שלי כדי לקנות דברים מאתרים אבל אני חושב שהיא לא תסכים למסור כאלו פרטים לאתר בחו"ל

פורסם

איך בדיוק שולחים במשלוח Ground חבילה מעבר לים? ::)

נראה לי שהמחירים האלה הם רק בתוך ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

הם לא בתוך ארצות הברית. החנות כתבה לי את המחיר הסופי בסקרין שוט לאחר שציינתי עיר וכתובת ומדינה...

פורסם

יכול להיות שזה טעות...

פורסם
  • מחבר

באמת לא יודע. ב-DESCRIPTION כתוב שההבדל הוא רק בזמן שזה נשלח. חוצמזה המחירים הזולים של הכרטיסים הם המחירים הנורמליים של ארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים