עבור לתוכן

תעזרו לי בבקשה להגיע להחלטה איזה כרטיס מסך לקנות (1500 שקל מקסימום)

Featured Replies

פורסם

אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.

פורסם

בקשר ל PowerColor

אני לא יודע תבדוק עם אנשים שיש להם כרטיסים של PowerColor וככה תראה האם החברה טובה

אם אינך רוצה לקנות כרטיס מחברת PowerColor

תקנה

ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card

NIS 1,619.93

פורסם

תקנה את ה-POWER COLOR בלי שום חשש . נמאס לי מאנשים שאומרים ש-POWERCOLOR היא חברת קבר . היו כבר אין ספור דיונים על זה והמסקנה חד משמעית : בדגמי הראדון 9XXX כל החברות הן אותו דבר חוץ מקירור ובאנדל שכאן אי אפשר לדעת מי הכי טובה חוץ מהרקולס שמומלצת למי שיש ספייר כסף.

פורסם
  • מחבר

באמת נחמד לשמוע ממישהו אחד שלא יורד על החברה הזאת. רציתי לקנות את הכרטיס הזה מההתחלה פשוט כל העולם היה נגדי והתחיל לנסות להסביר לי דברים... אני גם ישמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה איך הוא פועל. אגב שמתי לב למשהו מאוד מעניין. הסתכלתי מחירים של כרטיסי מסך ביאהו ורדאון 9700 פרו של ATI עולה שם 1350 ש"ח, הפוורקולור שאני רוצה לקנות עולה 800- ש"ח פשוט מדהימים המחירים שלהם...

פורסם

אין מצב.

פורסם

זה חו"ל...

בקשר לחברה, יש פי משהו שקנה את הכרטיס תעבוד בדפים האחרונים של הפורום.

כל סדרת 9XXX , אין הבדל בין החברות, ואם אתה שואל אז למה הרקולס יותר יקרה? אז זה בגלל שאתה משלם על השם {וקצת קצת על הקירור}

חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר).

חכה שזה עם הבננות יענה לך... או שתלך לפורום "כללי" העמודים הדיי אחרונים, אתה תמצא סיכומים על המושג... ;D

פורסם
  • מחבר

כן זה חו"ל אבל במחירים כאלה לא שווה לקנות מחו"ל? :o משלוח 11 דולר בא תוך 5 ימי עבודה :smoke:

פורסם

על איזה משלוח אתה מדבר ?

אין מע"מ מכס....?

פורסם

לדעתי

Radeon9500 pro 128mb

1100-1200 +-

+

עוד סטיק זכרון של 256.

עכשיו השאלה היא , איפה המחשב יריץ יותר מהר משחקים.

R9700 + 256mb

VS.

R9500pro + 512mb

פורסם

לי יש את הכרטיס קנ יתי אותו מכלנית.את ה GOLD כרטיס סוף הדרך.ביצועים סוף הדרך.וזאת חברה די ותיקה דרך אגב זה שלא שמעו עליה באזור

שלנו לא אומר כלום.כרטיס פצצה.ושווה כל שקל.

פורסם

חברת POWERCOLOR היא חברה וותיקה בייצור כרטיסי מסך וגם חברה שהייתה מייצרת את הג'י פורסים למיניהם..

והיא בכלל לא חברת קבר!

פורסם

אולי מישהו פה כבר יסביר מה זה לעזאזל "חברת קבר" ?!??

פורסם

hmm

לדעתי , חברה לא מוכרת , חברה קטנה , לא אמינה.. אולי בגלל שהמוצרים שלה עושים בעיות , או שלא ברמה

של מוצרים דומים מחברות אחרות.

וגם הם מוכרות את מוצריהם במחיר זול יותר משאר החברות , אולי בגלל סיבה מסיומת?

אולי משקיעות פחות במוצר הספציפי?

בעיקרון לא שמעתי על אנשים שקנו את המוצרים של "חברות קבר" והתלוננו...

כל התלונות היו מאנשים שלא קנו את המוצרים ורק "שמעו" עליהם.

אולי אפשר להסיק מזה משהו?

החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

יופי תודה על העזרה. GAID, יש לך את הכרטיס ה-GOLD אם אני לא טועה גולד זה פרו לא? ובכמה קנית אותו?

פורסם

יופי תודה על העזרה. GAID, יש לך את הכרטיס ה-GOLD אם אני לא טועה גולד זה פרו לא? ובכמה קנית אותו?

גולד זה הלא פרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים