פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף:Firefox could not install the file at כתובת של התוסףbecause: Unexpected installation errorReview the Error Console log for more details.-203הERROR CONSOLE נותן לי:Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefinedSource File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.jsLine: 4007
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים סגור את הדפדפן,כנס להתחל->הפעלה-> %APPDATA% ואישור.בחלון שנפתח כנס ל-Mozilla,פתח את התיקיה FireFox,לאחר מכן את התיקיה Profiles ואת תיקיית הפרופיל שבו אתה משתמש.מחק את הקבצים Extensions.ini,Extensions.cache ו-Extensions.rdf.כאשר תפתח את הדפדפן בשנית אתה תוכל להתקין את התוספות.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר תודה!!! [br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 15:58:37 עוד שאלה.. אני זוכר מישהו הביא ערך מסויים בABOUT:CONFIG שגורם לפיירפוקס להפעיל תוספים גם שלא מותאמים לגרסה 3. אני לא מצליח למצוא אותו.. אתה במקרה יודע מה הערך הזה שאני צריך לשנות?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים היה קיים רק בבטאות, ב-RC כבר הורידו את זה.אתה תצטרך להתקין את התוסף nightly tester tools
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר איך משתמשים בו כדי להפעיל תוספים (כאלו שמותקנים כבר, וגם כאלו שעדיין לא) שלא תומכים בגרסה 3?הוא כבר מותקן אצלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.