פורסם 2008 ביולי 1417 שנים רציתי לשאול איך המדפסת הזאתי:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042היא טובה?ולמשל אם אני אצתרך לאחר כמה זמן קנות דיו שחור וצבועני אז כמה כל דיו אחד יעלה לי?וכל כמה זמן בערך אני אצתרך להחליפים את הדיו השחור והצבעוני?ואם יש מדפסת טובה במחיר של 400 ש"ח אז תציעו לי בבקשה..תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים דגם מעולה מאוד מאוד חסכוני בשחור אבל מה שכן דגם יש אבל הוא הכי נמכר שאני מכיר כי הוא פשוט דגם מעולההשחור התחלתי מספיק ל340 וכשאתה קונה אתה קונה את הראש המוגדל שמספיק ל630 דפים הצבע מספיק ר ל170 אז ככה שהוא לא חסכוני בצבע..הוא מיועד בעיקר למי שמדפיס בעיקר שחור לבן ופעם ב בצבע..לעומת זאת יש הדגם אחריו 5783 שעולה 600 וזה אחרי שהוא ירד במחיר ומקבלים איתו עוד ראש מוגדל מתנה ששווה ה175 באופיס דיפו אבל אפשר למצוא אותו זול יותר ברשתות אחרות..הראש הזה מספיר ל1000 דפים בנוסף לשני הראשים שאתה מקבלשחור מוגדל מספיק ל 1000 -175 ש"חצבע מוגדל מספיק ל540 -200 ש"חדגם יותר מהיר ועומס עבודה יותר גבוהה מה שמעיד על אמינות יותר גבוהה יש לו מזין דפים שמספיק ל35 דפים לעומת 25 וסורק יותר איכותי
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר וואו תודה על החוות דעת חחותגיד כמה בערך יעלה לי דיו מוגדל לדגם 5610 ? כמה יעלה צבעוני וכמה יעלה שחור?וכמה דפים יספיק הצבעוני המוגדל?ולגבי הדגם היותר חדיש-5783 השחור והצבעוני ההתחלתיים, לכמה דפים כל אחד יספיק?תודה רבה על העזרה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שחור מוגדל יעלה 100 באופיס דיפו יספיק ל630 דפיםצבע יעלה בערך 80 ויספיק ל 165 שזה לא בין הזולים..כמו שאמרתי יש את הדגם אחריו..הרבה יותר אטרקיטיבי..למרות שהבנתי שהגיע ראש חדש "22 מוגדל" שמאפשר לך להדפיס מאוד חסכוני גם ב5610
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר מה לדעתך שווה לקנות אם למשל אני רוצה להשתמש קצת מעל לפעמים בצבע ולפעמים-בדרך כלל שחור?שווה לי לקנות את הדגם 5783 ב-500 ש"ח?מה אתה היית ממליץ לי לקנות?איזה דגם לדעתך יותר כדאי?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים יש על המדפסת 5610 מבצע של HP, שים לב לקבל אחריות של מפיץ מורשה ע"מ להנות בעת הצורך ממימוש אחריות של ( HP (C-DATAלגבי ההבדלים בין שתי המדפסות מצדד בנאמר לפני וכל רכישה של אחת מהם תניב לך איכות ואמינות, אלה באמת מדפסות איכותיות.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר איזה מבצע יש על המדפסת 5610 ?ובדרך כלל אם אני רוצה להשתמש במדפסת בדיו קצת מעל לפעמים בצבע, ולפעמים-בדרך כלל בשחור מה לדעתך יהיה הכי כדאי לי איזה דגם?מפני שאני לא רוצה סתם להוסיף ולהשקיע יותר כסףאני רוצה לראות מה יהיה יותר מתאים לי ולא להוציא סתם עוד כסף
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מדפסות של HP קונים בד"כ רק כש-HP עושים מבצע.כרגע יש על הדגם הזה מבצע במחיר אטרקטיבי בשיווק/יבוא רשמי של HP ישראל.חפש בחנויות את המדפסת ורכוש ומהר...כי מחירה יעלה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים איזה מבצע יש על המדפסת 5610 ?ובדרך כלל אם אני רוצה להשתמש במדפסת בדיו קצת מעל לפעמים בצבע, ולפעמים-בדרך כלל בשחור מה לדעתך יהיה הכי כדאי לי איזה דגם?מפני שאני לא רוצה סתם להוסיף ולהשקיע יותר כסףאני רוצה לראות מה יהיה יותר מתאים לי ולא להוציא סתם עוד כסףhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=371042המחיר ירד- לפני כמה שבועות המחיר עמד על 400 ש"ח.כדאי להוסיף שHP מוכרים בארץ ראש דיו 22XL, שמקטין את עלויות ההדפסה בדגם הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.