פורסם 2008 ביולי 1417 שנים נתחיל עם הפתח איורור הוצאתי את שתי הסוגרים של הכוננים 1.44 שמתי שם מאורר ועשיתי שם גם מגן אבק המגן אבק מבחוץ המגן אבק מבפנים המאורר עכשין למאוררים המוארים בנתיים אני רק קניתי מאורר מואר למעבד בשם BLUR ORB 2 הוא ממש יפה וגדול ובעתיד אני יקנה עוד מאוררים מוארים רגילים המאורר תמונה שלו בחושך לחלון אני היום התחלתי לחתוך את החלון וליפני זה אני גם התחלתי לסדר את הכבלים במחשב שיהיו יפים ולא מבולגנים עם דבק איזולירדבן(או איך שלא אומרים את זה) ואני גם וקנה השבוע פרספקס כחול תמונה של המארז חתוך אבל לא גמור יותר מקרוב הדרמל(משחזת ציר) שלי זה סרטון ביוטיוב שאני חותך את המארז ומראה את המאורר המואר וגם את המגן אווק http://www.youtube.com/watch?v=plsDVIhexZU
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יש לך כבר תיכנון של המודינג או שאתה רק מסיים את מה שנשאר לך ממה שהתחלת?נ.ב.פעם הבאה לא לצלם סרטון וידאו של חיתוך עם דרמל מהזוית הזאת כי אם דיסקית תשבר באמצע החיתוך זה עשוי להיות לא נעים לצלם.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר אני רוצה לעשות גם מקום למאורר בגג המארז אבל לא בטוחואת החלון אני יסיים רק שיהיה לי פרספקס כי אים אני יסיים אותו עכשיו אז סתם יהיה לי חור ויכנס מלא אבקואת הפרספקס אני יקנה השבועויש מישהוא שיודע איפו אני יכול להשיג מאוררים מוארים רגילים בחנות בירושלים?ולגבי הצלם היה לו מישקפי מגן
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים נחמד..רק הערה אחת קטנה הרשת במקום הכונן 1.44 לא מתוחה וזה דיי מציק לעיניים...תקן אם בא לך
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר נחמד..רק הערה אחת קטנה הרשת במקום הכונן 1.44 לא מתוחה וזה דיי מציק לעיניים...תקן אם בא לך כן צודק ראיתי את זה אבל לא היה לי עצבים לתקן, כשאני יצבע את המארז(מה ששחכתי להגיד)והוא יהיה מפורק אז אני יתקן את זה והיום גם צבעתי את הפאנל הקידמי ויצא ממש ממש יפה ליפני הצביע אחרי לא רואים הבדל גדול בגלל המצלמה אבל בעין זה ניראה ממש יפה
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר עוד עידקון היום הדבקתי על גג המארז תמונה של דרקון שזוהר בחושך וביום חמישי אני הולך ליקנות פרספקס
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר אהבתי את המדבקה של הדרקון.האמת שזה לא מדבקה זה חולצה שקניתי בטילת באילת וגזרתי אותה עם המיספריים האלה של הבשר כי הם מש חדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.