פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מה יהיה הכי מתאים למחשב שלי.עשיתי בדיקות ושום מקום לא אומר מה עדיף בין שתי האופציות. הבנתי שהfreezer הוא ממש טוב ושקט בשביל המחיר אבל איך הוא מתחרה בתחום הקירור ברמת המחיר של הmaxorb?המפרט שלי הוא כדקלמן:מעבד - E6400קירור - מעבד - INTEL מארז - 120ממ של HECלוח אם - ASUS P5Bכ. מסך - ATI X1950 pro xtreme עם מאוורר של ACספק - ENERMAX LIBERTY 400כונן קשיח - WD 1600YSמסך - DELL 2007WFPמארז - HEC 610A או משהו כזהלרוב אני משתמש במחשב לעריכת וידאו (לכן המסך) אבל גם אינטרנט משחקים אופיס וכו'. אני לא גיימר וOC לא מעניין אותי.מה שכן אני גר בשדרות וחם פה בטירוף. אני זקוק לקירור שיקרר גם את הלוח אם והבנתי שלשניהם ישאופציות שמטות אוויר גם ללוח.אני מעדיף להוציא 100 שקל על הFREEZER אבל אם יש משהו שהוא טוב יותר בתמורה אני מוכן להוציא עד 200 שח +-.כמו כן אני לא בטוח בטמפ' של המעבד כי התוכנה של אסוס אומרת 57 והלוח 45 אבל בBIOS זה נמוך יותר. בכל אופן הגיע הזמן לקרר את המחשב.אהה כן ויש מצב שפגעתי במשחה הטרמית בפעם האחרונה שניקיתי אבק ופירקתי את הקירור מהמעבד.אז מה עדיף? המלצות על מכשירים נוספים יתקבלו בברכה.תודה.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני כמעט בטוח שבביצועים ה-MAXORB יותר טוב.יש לי אותו ואני חייב להגיד שהוא ממש תותח! 36 מעלות המנוחה עם Q6600 (עם הסטפינג הישן - החם יותר).בקיצור ממליץ!
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אם אתה לא מתכנן OC, אתה יכול לקחת בשקט את הפריזר.נ.בלגבי הטמפ', תנטר אותה בעזרת CoreTemp.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר נראה לי באמת אני אלך על הFREEZER.יש לי עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה לעשות OC מ- 2.13 ל- 3.0 הFREEZER יחזיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.