פורסם 2008 ביולי 1317 שנים קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!!עכשיו יש לי שאלה.אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי שאתה מסיים לגמרי את הרקע אז אתה מתחיל את הפסי מירוץ, ושוב משייף, ואז אחרי הכל הכל אתה עושה בלכה ביחד.אני לא ממש בטוח אז תחכה לתשובה מכותב המדריך/מישהו שהתנסה בצביעת העכבר.אגב אני חושב שאני אקנה השבוע צבע ואתחיל, איזה דוגמא אתה ממליץ לעשות ?<
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר תלוי לסביבת העבודה שלך ומה שאתה אוהבאני עומד לעשות רקע אדום בוהק ומעל זה או שני פסים לבנים באמצע באותו עובי או פס אחד עבה באמצע ולידו במרחק של כמה מילימטרים 2 פסים לבנים דקים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מאוד אהבתי את המדריך החדש וכבר אם יש דיון רציתי לשאול.אני עובד עם עכבר פשוט (מהסינים האלו של Silver Line) בקיצור יש על החלק העליון של העכבר שכבת גומי כזאת שמתקלפת אפשרי לעבוד על זה או שצריך לגרד הכל לפני הצביעה?חוץ מזה מאוד אהבתי ותודה על המדריך.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?תשייף הכל,לאחר מכן תעשה את הצביעה של הרקע האדום+הפסים ותשייף שוב - פעמיים-שלוש.אני עובד עם עכבר פשוט (מהסינים האלו של Silver Line) בקיצור יש על החלק העליון של העכבר שכבת גומי כזאת שמתקלפת אפשרי לעבוד על זה או שצריך לגרד הכל לפני הצביעה?קשה להבין,צריך תמונה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר אבל את הפסים הלבנים אני רוצה לעשות שיש בצדדים מסקנטייפ כדאי שלא יהיה עקום, אז מה כל שיוף אני יוציא וישים מחדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.