עבור לתוכן

בעיה כשאני מנסה לחבר כרטיס רשת שני

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל.

לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי...

בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות...

זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב...

לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).

הדבר היחיד שאני חושב עליו, מלבד פירמוט במידה ויש בעיה בוינדוס (שאני לא יעשה בכל מקרה) זה שהלך לי הלוח אם...

למישהו יש רעיון כלשהו?

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות לוח אם חדש, ניסית לשים כ.רשת אחר?, אולי הכרטיס תקול.

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה רץ לקנות לוח אם חדש, ניסית לשים כ.רשת אחר?, אולי הכרטיס תקול.

אני בטוח לא יקנה לוח אם אחר...

כרטיס רשת אחר לא ניסיתי, כי אין לי, אבל ניסיתי את זה במחשב אחר והוא עבד.

כרטיס קול מובנה...

חוץ מהכרטיס רשת (ומסך) אין לי שום כרטיס מותקן, או ליתר דיוק, כרגע אין לי שום כרטיס מותקן מלבד הכרטיס מסך...

אבל כמו שאמרתי, גם הכרטיס רשת הזה עובד אם אני מבטל את הכרטיס המובנה דרך הביוס...

פורסם

יצא לי, לפני שנים מועטות להתקל בבעיה דומה שנפתרה ע"י החלפת כ.רשת (שהיה תקול), לכן אני לא שולל עדיין כרטיס תקול.

עוד דבר שהייתי מציע לך לעשות זה איפוס הביוס, כנס לביוס (בדר"כ ע"י לחיצה על DEL במהלך ה-POST) ותבחר LOAD SETUP DEFAULT ותאשר.

פורסם
  • מחבר

יצא לי, לפני שנים מועטות להתקל בבעיה דומה שנפתרה ע"י החלפת כ.רשת (שהיה תקול), לכן אני לא שולל עדיין כרטיס תקול.

עוד דבר שהייתי מציע לך לעשות זה איפוס הביוס, כנס לביוס (בדר"כ ע"י לחיצה על DEL במהלך ה-POST) ותבחר LOAD SETUP DEFAULT ותאשר.

רעיון טוב, אבל לא עזר... מה שכן טוב שאמרת, מסתבר שהagp aperture value שלי היה מוגדר על 128mb למרות שכבר איזה חודשיים יש לי XT2600 עם 512mb... :)

החלפתי גם את המיקום של הכרטיס, עכשיו הוא רושם לי The device cannot start.

למישהו יש רעיון?

אני אנסה להשיג כרטיס רשת אחר לבדוק...

פורסם

שללת לגמרי את הדריברים כגורם? אם לא, אז תנסה . . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים