פורסם 2008 ביולי 1317 שנים שלום.שידרגתי את המחשב שלי השבוע והיום סמתי לב שהזיכרונות שלי עובדים בתיזמונים של 5.5.5.18 במקום 4.4.4.12ניסיתי לשנות ידני בלוח אם ל 4.4.4.12 והמחשב מבצע ריסט כבר בהתחלה ואפילו לא מגיע לביוס!
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים תגדיר יותר מתח מ2.08..כמו כן תבדוק שכל התזימונים נכונים..בדוק שCPC מוגדר על T2..
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני לא מדבר רק על התיזמונים "הרגילים"....נסה לשנות את tRAS למשהו בין 45-60+-...תבדוק הגדרות אחרות שקשורות לך לזיכרון..נסה להחליף סלוטים...הביוס שלך מעודכן ?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר היי. הייתי בחנות ולאחר כמה בדיקות במעבדה הם הגיעו למסקנה שהלוח לא יודע לעבוד ב4,4,4,12 ולא משנה איזה זיכרון זה יהיה(הם ניסו כמה סוגי זיכרונות). גם O.C לא היה אפשרי בכלל, לא לזיכרון ולא למעבד ולא כל אחד לחוד אז מה שנישאר לי זה לקחת לוח אם אחר, עכשיו השאלה שלי איזה לוח, התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח והוא צריך להיות טוב ל O.C ??? תודה
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מוזר...ביוס הם ניסו לעדכן ?בכל אופן חפש את דגמי הP45 של ASUS...תבחר מה שמתאים לך מבחינת פיצ'רים וכו..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר כן הם עידכנו את הביוס, הם גם החליפו לוח (לאותו דגם) כי חשבו שהוא מקולקל ולא עזר, הם גם ניסו כמה סוגי זיכרונות ולא עזר !! עכשיו אני לא ימליץ על הלוח הזה יותר ל O.C.איך הלוח הזה:Asus P5Q Proהוא טוב ל O.C ??
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים בביוסים האחרונים הP5Q PRO מגיע לOC מכובד...מה שכן יש תלונות על פעמים שהוא מחייב איפוס של הביוס..או שהביוס "נהרס/נדפק"..וצריך לשחזר אותו..לא משהו קריטי...אבל רק שתדע..שאם תתקל בזה...ובגודל אם יש לך את התקציב הP5Q-E יהיה הכי קרוב לDLX..מבחינת אופציות בביוס ויכולת OC...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.