עבור לתוכן

4870CF משחקים עולים בכיף על 720 אבל לא על 1080. למה ?

Featured Replies

פורסם

כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש...

א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים."

ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !"

ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים."

ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית."

ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !"

מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range.

חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות...

בתודה מראש,

שי ביטון

פורסם

ה'- DVI=HDMI

א'- HDMI מעביר FULL HD ובנוסף לכך גם סאונד באיכות גבוהה.

ג'- הם מספיק חזקים בשביל להריץ משחקים ב FULL HD (ו CRYSIS הוא לאמ שחק אז יכול להיות שהוא לא יעבוד, הוא אפילו לא תומך ב CF).

ד'- HDMI לא אמור להיות מושפע כל כך ממרחק.

יכול להיות שהכבל שקנית לא משהו. הטלויזיות שלך הן FULL HD? כי אם לא לא כדאי לך לשחק ב 1080P, התמונה תיהיה פחות טובה.

פורסם

מה הדגם של הטלויזיה שלך?

פורסם
  • מחבר

הטלויזיה היא FULLHD והדסקטופ נראה מעולה ב1080....

הכבל ייתכן שלא מספיק איכותי - יש המלצה לאיפה ללכת לחפש כבל איכותי יותר ?(הציעו לי פיליפס ב220 אבל לא היה עלי יותר מ200 באותו רגע)

קריסיס נראה מדהים בv.high 720 למרות ששמתי לב לקצת "קרטוע" כשאני נכנס/יוצא מהרכבים אבל חוץ מזה חלק...

גריד גם מדהים ב720 ואני מחכה לבקר של הXBOX בשבילו, ד"א הvsync בו גורם להופעה של ריצוד על המסך..... מה שאין כאשר אני מבטל אותו, עדיין לא הבנתי מה הגורם בדיוק....

הטלויזיה זה NEC NLT-32HDB4 תודה

פורסם

לא ביררתי ממש על הטלויזיה שרשמת

אבל אני מניח שכמעט בטוח היא לא תומכת בFULL HD ולכן זה לא נותן לך להציג 1080 בה

מה שכן גם אם זה היה נותן לא כדאי לך כי עדיף לך להצמד לNATIVE RES של המסך שלך

בקיצור אין לך שום בעיה במחשב,בכרטיס מסך,ובכבלים וכו

אם אתה מחפש FULLHD חפש טלוויזיות מינמום 37" ואפילו 42"

פורסם

NLT-32HDB4 היא לא full hd לפי דעתי היא יודעת לקבל 1080 ועושה לזה downscale

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, נפתרה התעלומה (בעזרתכם).... עכשיו צריך טלויזיה חדשה :bash:[br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 20:31:19

NLT-32HDB4 היא לא full hd לפי דעתי היא יודעת לקבל 1080 ועושה לזה downscale

כלומר אם אני אנגן את אותו הסרט גם ב720p וגם ב1080p אני יראה הבדל או שבכלל לא ?

פורסם

אין לך מה להתבאס במילא לא רואים הבדל בין 720p ל 1080p במסך 32 אינץ', אלא אם כן אתה יושב ממש קרוב למסך.

פורסם
  • מחבר

2-2 וחצי מטר זה מספיק קרוב ? :(

פורסם

זה לא קשור.

היא לא מסוגלת להציג מעשית FHD, היא רק מסוגלת לקבל אותות ולעשות להם Downscale רציני...

לידיעתך, 1920X1080 ב downscale ייראה פחות טוב על הטלויזיה שלך מ 1280X720 ב Upscale קליל. זה בדוק.

רוב המשחקים גם תומכים ב 1366X768 שזו הרזולוציה הטבעית לחלוטין של המסך, אז לא צריכה להיות לך שום בעיה.....

אגב, מוזר לי מה שאתה אומר על קרייסיס.

רץ אצלי עם 4850 בודד על VHIGH ללא קרטועים, גם על LCDTV באותה רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

פיקה, רצוי לשחק ב1366X768 מאשר 1280X720 במשחקים ? לא ראיתי אותה אבל מצד שני גם לא חיפשתי..... אבדוק את זה הלילה.

ובקשר לקרייסיס, אני עם העדכון הראשון. לא הצלחתי להוריד את האחרים שראיתי (עדכון של 200 מגה בערך)

פורסם

מסביר הכל.

קרייסיס בגרסאות 1 ו 1.1 עושה שמות עם קרוספייר, מקבלים בד"כ ביצועים פחות טובים משל כרטיס בודד.

תתקין את 1.2, העניין יסתדר.

וברוב המשחקים אתה תמצא אפשרות ל 1366X768

אם לא, שים 1280X720, ייראה יותר טוב מ 1920X1200 וה DOWNSCALE העצבני שהוא מקבל, וגם יעמיס לך פחות על הכרטיסים.

במקום זה, תעלה הגדרות ופילטרים למקסימום

התוצאה הסופית תהיה הרבה יותר טובה :xyxthumbs:

פורסם

מסביר הכל.

קרייסיס בגרסאות 1 ו 1.1 עושה שמות עם קרוספייר, מקבלים בד"כ ביצועים פחות טובים משל כרטיס בודד.

תתקין את 1.2, העניין יסתדר.

וברוב המשחקים אתה תמצא אפשרות ל 1366X768

אם לא, שים 1280X720, ייראה יותר טוב מ 1920X1200 וה DOWNSCALE העצבני שהוא מקבל, וגם יעמיס לך פחות על הכרטיסים.

במקום זה, תעלה הגדרות ופילטרים למקסימום

התוצאה הסופית תהיה הרבה יותר טובה :xyxthumbs:

אם לא איכפת לפתוח הנושא, אני גם רוצה לשאול בנוגע לרזולוציה.

אני מתכוון לקנות מסך 20 אינץ' וכרטיס 4870 והרזולוציה הטבעית של המסך היא 1600*1200, במשחקים אכן לשחק על הרזולוציה הטבעית? והמחשב עצמו, גם להפעיל ברזולוציה הטבעית?

תודה.

פורסם

רצוי תמיד להפעיל תכנים ברזולוציה כמה שיותר קרובה לטבעית, או בטבעית אם מתאפשר, כמובן.

פורסם

לפי התגובה שלך אני מנחש ש-1200*1600 זאת לא הרזולוציה האידיאלית, הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים