עבור לתוכן

שאלה: איך לגרום למחשב לעלות ישר ולא להגיע למסך בחירת המשתמש כשהוא עולה

Featured Replies

פורסם

כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה).

איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש?

תודה!

פורסם

התחל - > הפעלה - >עכשיו לרשום בחלון contorl userpasswords2 - >אישור.

בחלון שנפתח לבטל את ה V מ :התיבה שם שהיא

הצג בקשה לשם משתמש סיסמא ....

או באנגלית

Users must enter a username and password to use this computer

ולסיום תפעיל מחדש את המחשב ותבדוק אם הצליח

פורסם
  • מחבר

התחל - > הפעלה - >עכשיו לרשום בחלון contorl userpasswords2 - >אישור.

בחלון שנפתח לבטל את ה V מ :התיבה שם שהיא

הצג בקשה לשם משתמש סיסמא ....

או באנגלית

Users must enter a username and password to use this computer

ולסיום תפעיל מחדש את המחשב ותבדוק אם הצליח

תודה אבל זה לא הצליח. זה הקפיץ איזה חלון עם הודעה כלשהיא ששכחתי כרגע ואחר כך העביר אותי לחלון של בחירת המשתמש היחיד. החזרתי למצב שהיה קודם כדי שהחלון הזה לא יקפוץ שוב.

עוד רעיונות?

פורסם

אם זה ל XP אז יש אופציה פשוטה וטובה ב TWEAK UI.

השאלה אם זה תואם ל SP2 ו SP3.

מישהו יודע ?

אני הייתי מתקין בכל מקרה, אם לא תשנה שום דבר בהגדרות חוץ מה AUTO LOGIN, לא צריכה להיות בעיה.

http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx

פורסם

אפשרות נוספת (WINXP):

לחצן ימני על "המחשב שלי" > בחר ב"ניהול" > בחר ב"משתמשים וקבוצות מקומיים" > דאבל קליק על "משתמשים" (בחלונית בצד שמאל) > את כל המשתמשים שאתה לא משתמש בהם (כגון: ASPNET, Guest) הפוך ל-"לא זמינים" [לחצן ימני על שם המשתמש > מאפיינים > סמן V באופציה "החשבון אינו זמין"]

מקווה שזה יעזור..

פורסם

הבעיה עצמה בגלל Framewoek 3.0

איך לתקן? לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אפשרות נוספת (WINXP):

לחצן ימני על "המחשב שלי" > בחר ב"ניהול" > בחר ב"משתמשים וקבוצות מקומיים" > דאבל קליק על "משתמשים" (בחלונית בצד שמאל) > את כל המשתמשים שאתה לא משתמש בהם (כגון: ASPNET, Guest) הפוך ל-"לא זמינים" [לחצן ימני על שם המשתמש > מאפיינים > סמן V באופציה "החשבון אינו זמין"]

מקווה שזה יעזור..

אין לי בניהול אפשרות לבחור ב"משתמשים וקבוצות מקומיים".

ול-multicore : יש לי רק משתמש אחד במערכת.

ל-alergic :זה ככה עוד משהתקנתי את הWINXP עם ה-SP1 וללא שום עדכון מהאתר של מייקרוסופט. כמובן שאני עושה את כל העדכונים הנחוצים מהאתר של מייקרוסופט.

יש עוד רעיונות איך לסדר את זה?

פורסם

הבעיה עצמה בגלל Framewoek 3.0

איך לתקן? לא יודע.

לתקן אפשר ע"י הדרך שאני התוויתי. רק שמשום מה אין לו את האופציה הזאת בניהול... אולי בגלל שה'משתמש' המשמש אותו כרגע איננו בעל הרשאות מתאימות.

ולפותח הת'רד: כשאתה במסך הפתיחה לחץ פעמיים על צירוף המקשים Ctrl+Alt+Delete ואז בחלונית הכניסה שעולה לך שנה את שם המשתמש מהקיים ל-administator > לחץ אישור לכניסה > ואז תחזור על הפעולה שהסברתי לך למעלה ותבדוק אם 'משתמשים וקבוצות מקומיים' מופיע לך בתפריט.

אני מקווה מאוד שהXP שלך הוא גירסת PRO ולא HOME אחרת לא תופיע האופציה של 'משתמשים וקבוצות מקומיים' בשום מצב.

פורסם
  • מחבר

לתקן אפשר ע"י הדרך שאני התוויתי. רק שמשום מה אין לו את האופציה הזאת בניהול... אולי בגלל שה'משתמש' המשמש אותו כרגע איננו בעל הרשאות מתאימות.

ולפותח הת'רד: כשאתה במסך הפתיחה לחץ פעמיים על צירוף המקשים Ctrl+Alt+Delete ואז בחלונית הכניסה שעולה לך שנה את שם המשתמש מהקיים ל-administator > לחץ אישור לכניסה > ואז תחזור על הפעולה שהסברתי לך למעלה ותבדוק אם 'משתמשים וקבוצות מקומיים' מופיע לך בתפריט.

אני מקווה מאוד שהXP שלך הוא גירסת PRO ולא HOME אחרת לא תופיע האופציה של 'משתמשים וקבוצות מקומיים' בשום מצב.

הגרסא היא גרסת HOME. אם יש צורך אציין שמותקן העדכון של SP3.

פורסם

הגרסא היא גרסת HOME. אם יש צורך אציין שמותקן העדכון של SP3.

מזה חששתי.. :pissed: לא יודע איך לעזור, מצטער! :kopfpatsch:

פורסם

אפשר לעשרות את זה גם ע"י עריכה של ה Registry

זה מה שאני עושה למשחבים בעבודה:

http://support.microsoft.com/kb/315231

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים