פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יאללה להצביע 31! ולא הבנתי מה הוספת... התראד הזה קיים הרבה זמן כבר... לאאא אז אני יהיה כבר בצפרת ה23 זה התאריך הפנוי היחידי שלי
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אז שיסגרו את הסקר עכשיו!(למרות שה 31 מוביל)כי אם לא, אנחנו סתם מבזבזים זמן ואין לנו זמן לתכנן.שימו לב שאין אפילו דיון ראשי למפגש...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יש לנו שבוע ויום... לדעתי ה23 יהיה מצויין אפילו שהוא קרוב...הקיצר הסקר צריך להסגר ממש בקרוב אם רוצים להריץ את המפגש לא?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אז סוגרים על ה31 ? ימי חמישי תמיד נוחים יותר מבחינת מתח שבועי שמתחיל להתפרק.....
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים צריך גם להביא אלות/גרזנים/פטישים/מחבטים/, בערך 500מ' מעזריאלי יש סניף של KSP. אפשר לסיים את המפגשזון בניפוץ חלונות ולינץ' לעובדים אני אביא מחבט של WILSON ומערוך
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים צריך גם להביא אלות/גרזנים/פטישים/מחבטים/, בערך 500מ' מעזריאלי יש סניף של KSP. אפשר לסיים את המפגשזון בניפוץ חלונות ולינץ' לעובדים אני אביא מחבט של WILSON...וגם את הדבר העגול הזה שהעוזרות מרביצות איתו לפורצים, זה שמשטחים איתו בצק.. מערוך ?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים צריך גם להביא אלות/גרזנים/פטישים/מחבטים/, בערך 500מ' מעזריאלי יש סניף של KSP. אפשר לסיים את המפגשזון בניפוץ חלונות ולינץ' לעובדים אני אביא מחבט של WILSON...וגם את הדבר העגול הזה שהעוזרות מרביצות איתו לפורצים, זה שמשטחים איתו בצק.. HEAD TITANIUM 3000 מחבט לא משהו, אשמח לקרוע לו תגידים על הראש של מנהל הסניף ;D יאללה סגור תסקר כבר, אנחנו מבזבזים זמן.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אני לא נוהג להשתמש במילה הזאת יותר מידי... ואני כן ?! אני פשוט זוכר את זה מהגן.... מלפני 2 עשורים..... מצד שני שאל אותי מה עשיתי ביום שלישי אני לא זוכר.....
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים למה דוקא בזמן שיש מבחנים אצלינו אתם עושים מפגש לא יכולתם לחכות לחופש ואז גם אנחנו הינו יכולים לבוא(מהטכניון הכונה*
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים תמיד יהיה מישהו שהתאריך לא מסתדר לו...צריך לבחור תאריך שיהייה נוח לכולם\ לרוב.ולכן אבי פתח סקר, שה 31 מוביל בו כבר לפחות שלושה ימים ללא שום שינוי, ולכן צריך לסגור אותו ולהתחיל להתארגן.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים תמיד יהיה מישהו שהתאריך לא מסתדר לו...צריך לבחור תאריך שיהייה נוח לכולם\ לרוב.ולכן אבי פתח סקר, שה 31 מוביל בו כבר לפחות שלושה ימים ללא שום שינוי, ולכן צריך לסגור אותו ולהתחיל להתארגן.שיהיה לבריאות אבל נראה לי זה יהיה יותר מפגש של ילדים משועמים מאיזור גוש דן מאשר מפגש פורם כי רוב האוניברסיטאות עדין מלמדות בימים אלו לפי מה שאני יודעואנשים שעובדים בדרך כלל אין להם זמן ללכת לכאלו מפגשיםאבל נחיה ונראה ונפיק לקחים (אני מקווה)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים בהחלט משהו בדבריו של altkll.אך, אי אפשר לשנות את התאריך כל שני חמישי. (ע"ע מפגש 15.7)למיטב ידעתי, המפגש הוא מפגש רשמי, ונראה נוכחות של ההנהלה. (?)מה גם, שאני גם נמצא בתחושה שאני ילך...וכולם שם יהיו ילדודס. (14~16)חפיף.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים שיהיה לבריאות אבל נראה לי זה יהיה יותר מפגש של ילדים משועמים מאיזור גוש דן מאשר מפגש פורם כי רוב האוניברסיטאות עדין מלמדות בימים אלו לפי מה שאני יודע ואנשים שעובדים בדרך כלל אין להם זמן ללכת לכאלו מפגשים אבל נחיה ונראה ונפיק לקחים (אני מקווה) היי לא צריך להתעצבן.. אף אחד לא אמר שאתה חייב לבוא ל"מפגש של ילדים משועמים מאיזור גוש דן". ולא כולם פה סטודנטים אתה יודע... ואני אכן ילד משועמם, אבל ממש לא מאיזור גוש גן, אני מב"ש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.