עבור לתוכן

מתח מקסימלי לE8400 על לוח אם ABIT IP35-E

Featured Replies

פורסם

יש לי כאמור מעבד E8400 על לוח אם ABIT IP35-E. כרגע הוא על 3915MHZ והטמפרטורות עדיין לא גבוהות מדי (59 במאמץ מלא לפי REALTEMP).

בתדר הזה, עם פחות מ1.34V המחשב לא מעלה את WINDOWS. מהו המתח המקסימלי שהלוח והמעבד האלה יכולים לסבול?

ואם כבר, מהו המתח המקסימלי לזכרונות GSKILL 800MHZ CL5? כרגע בתדר 870 עם 1.95V.

ובעניין דומה - מהי הטמפרטורה ה"בריאה" המקסימלית ל8800GT? אני יודע שהכרטיסים האלה מתחממים מאוד וזה תקין, אני רק רוצה לדעת את טמפרטורת המאמץ המקסימלית.

פורסם

הגבול הבטוח למעבד הזה הוא ב1.4-1.45V.

מה הדגם המלא של הזכרונות?

בכל אופן, הגבול הבטוח לDDR2 הוא באיזור ה2.2V לשימוש ממושך.

הטמפ' המקסימלית של הכרטיס צריכה להיות באיזור ה85-90 מעלות.

פורסם
  • מחבר

המעבד זה לא מה שמטריד אותי. הטמפרטורה שלו עדיין רחוקה מלהיות מסוכנת (59 מעלות במאמץ מלא). מה שהטריד אותי זו האפשרות שאני אשרוף את לוח האם עקב מתח\תדר גבוה מדי, או לחילופין את הזכרונות. אז לגבי הזכרונות הבנתי, תודה - אני בספק שאני אצטרך יותר מ 2V, אבל לגבי לוח האם לא קיבלתי מענה. אמנם הרשימה של המתחים האפשריים הכלולה בביוס לא אמורה לכלול מתחים המסוכנים ללוח האם איתו הגיע הביוס האמור, אבל אני שואל כי היו דברים מעולם. הלוח הזה תומך רשמית בבאס (אפקטיבי) של 333 (1333), כשאני כבר ב435 (1740). יתרה מזאת, הביוס לא מאפשר מחלק זכרון של פחות מ1:1, מה שאומר שהחל מבאס 400 אני בהכרח חייב להמהיר את הזכרונות, בין אם אני רוצה ובין אם לא.

מישהו יכול לעזור לי לגבי המגבלות הרלוונטיות של לוח האם?

פורסם

MCH Voltage - באיזור ה1.45V זה בסדר.

1.5-1.6V - ICH Voltage

נ.ב

הלוח לא ישרף לך כתוצאה מתדר גבוה אם תשמור על מתחים בגבול הבטוח וטמפ' בטוחה.

פורסם
  • מחבר

מה נחשב לטמפרטורה בטוחה עבור הלוח הזה? איזו תוכנה נותנת קריאה מדוייקת לטמפ' הלוח?

פורסם

בעיקרון אין סיבה שהוא יעבור את ה60 מעלות.. למרות שקצת מעל זה לא יזיק לו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים