עבור לתוכן

כירור מים "home made" חלק 2-יש תמונות בעמ3

Featured Replies

פורסם

יוווווווווווווו איזה מוגבלים אתם

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:-) גיליתי כמה דברים

1 למשאווה החלש בתרוף שלי יש מצב טורבו ומצב רגיל ומצב חלש (זה היה מכובן על חלש)בקציר מים לגובה של 3סנתימתר מים לגובה של6סנתימתר ומים לגובה של 12סנתימתר- די נחמד

2 השם של המשאווה נימצה על מדבקה ונחשו איך קורים לה? (לא כורים לה היא באה לבד-סתם בצחוק :-) ) כורים לה POWER HEAD נישמה לי מוקר -איזה מישהוא דיבר עליה ואני לא זוחר איפו כי אני חבר בפורמים של pc-spot,pctip,techno,hwzone,hwforce ועוד רבים וטובים עז אני לא ממש זוחר ארבה חוץ ממשהוא על 70שח וצומת בילו (לא אומר לי די ארבה אבל לאמשנה)

--------------------------------------------------

עגב מה בקשר לתמונה?

שווה משהוא?

יש לינק מהפורם שהעלתי בו עודה עובד 100%

פורסם

POWER HEAD זה ראש כוח יהיה רשום את זה על כל משאבה טבולה.

פורסם

זאת משאבה של ATMAN לפי התמונה.

פורסם
  • מחבר

על המדבקה של המשאווה (למתה) כתוב 500l/h זה אומר 500 גלון בשעה?, תגידו זו משאווה טובה? (היא תעזור במשהוא?) אה כן עוד דבר שאני סם אותה על טורבו היא מגיה בקלות ל20סנתימתר לא 12

בקציר המשאווה שווה משהוא? :P

פורסם
  • מחבר

דבר אחרון לפני שאני אולך לישון המשאווה פועלת מ15:00 (אחשב 01:07) ואני יתן לה לעבוד עד מחר בשלוש בצהורים (כשאני יחזור מהלימודים) והיא עוסה את כל זה על טורבו מקווה שהיה תחזיק מעמד (עגב לקחתי סיר מפלסתיק מיליתי אותו במים סמתי את המשאווה ועליה סמתי כוס עז המים שהיא מוציה חוזרים לקלי דרך המסגרת (היקיף) של הכוס ללא ראש של מפל-כחה לפחות אני יוחל לישון בשקט-והמשאווה עצמה עוסה פחות רעש מהמאורר של המחשב הנייד שלי) עז ילה לילה (מחר אני יבי עוד תמונות-של המדבקה על המשאווה ושל ה"פתנת" שלי על הכוס עם הקלי של המים) טוב אני זז :hi: [glow=red,2,300]ביי[/glow]

עגב אני לא בתוח עם ה EMAIL שלי מופיה ואין לי קוח לבדוק עז הינה הוא עם בלחם לשלוח לי משהוא

nadav_brood_war_isr@hotmail.co.il

פורסם

500 ליטר בשעה (לא גלון) זה מאד חלש. אני ממליץ על מינימום 1000 אבל יותר כדאי באזור ה2000.

פורסם
  • מחבר

כמה חלש זה בדיוק? (זה יבי לי טמפ החדר או 10מעלות יותר מהחדר...)

פורסם

זה פשוט חלש. המים יתחממו יותר מידי כל פעם שהם עוברים בבלוק. אם אתה יכול תחליף ראש כוח למשהו יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

יש לחה המלצאה על איזה חנות באזור רישון-רחובות-נסציונה שמוחרת משאוות?

פורסם
  • מחבר

כמה עולה בארך משאווה של 1000 ליתר בשא וכמה של 2000

פורסם

לא יודע.

קפוץ לחנות בעלי-חיים שקרובה לבית שלך.

נ.ב - מחק את התמונות ותביא לינק, זה הורס את העמוד.

פורסם
  • מחבר

תוקן

the bither אני זוחר שאתה מוחר משאווה של ehem 1250 (משהוא כזה) עז רציתי לשאול בכמה וגם כמה ליתר בשעה היא עוסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים