עבור לתוכן

כירור מים "home made" חלק 2-יש תמונות בעמ3

Featured Replies

פורסם

שלום שוב

זוחרים שבתרד הקודם שלי דברתי על זה שאני עולי יוחל להסיג משאווה ? אז נחשו מה היסגתי :-) אבל היא די חלשה וגם אני לא יודע את הפרתים שלה (מה לעסות לא כתוב עליה ואני לי את האריזה\הורעות שבעות בדרך כלל עם משאווה) אז אני הוספתי תמונה בשביל שתרעו את המשאווה ושתבינו פרופורציות (בצילום רועים את המשאווה עליד שעון מאורר סתנדרתי) אגב עחות התמונה חרע כי לא ניתן לצרף כבצים יותר גדולים מ 250K והגודל הבאה במצלמה הדיגיתלית שלי (אחרי 100K) הוא כ 800K עז אין ברורות עובדים עם מה שיש (עגב עם מישהוא יחול להבי מקום להחסן את התמונות בעופן זמני אני יוחל לעלות תמונות בעחות יותר גדולה),,,(אגב יש לי את העמצים לבנות רדיתור ו בלוק כירור מים בעובי של המשאווה בשביל לא לעבד לחץ) ,,, (מחר אני יוסיף עוד תמונה שלה בפעולה) אבל בו נחזור לנושא, מה דעתחם זה שווה משהוא?

*אי אפשר לעלות את התמונה כי נגמר להם המקום עז עם מישהוא יחול לעזר לי בבקשה...

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני בקשר לשגיאות כתיב?

פורסם

אתה יכול להעלות אותה לחשבון בנענע\וואלה. רק תשלח לינק לתמונה שם כי נענע בגדו בנו בכל מה שקשור להוספת תמונות >:(

פורסם

הוא לא יכול לעלות אותה לאתר?

פורסם

תפתח חשבון משתמש בוואלה ותעלה לשם.

פורסם

אני לא יכול לעזור לך בקשר לתמונות, אבל בקשר לשגיאות כתיב:

תכתוב את ההודעות ב Word או אפילו ב OutlookExpress תריץ בדיקת איות (Spelling) ותעתיק את ההודעה לאחר תיקון השגיאות לתוך גוף ההודעה בפורום.

תבדוק רק שה speller מוגדר על השפה העברית אחרת הוא לא ימצא שגיאות.

שגיאות הכתיב מפריעות להבין מה כתבת וגם גורמות לאנשים להתייחס אליך פחות בכבוד.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעזור לך בקשר לתמונות, אבל בקשר לשגיאות כתיב:

תכתוב את ההודעות ב Word או אפילו ב OutlookExpress תריץ בדיקת איות (Spelling) ותעתיק את ההודעה לאחר תיקון השגיאות לתוך גוף ההודעה בפורום.

תבדוק רק שה speller מוגדר על השפה העברית אחרת הוא לא ימצא שגיאות.

שגיאות הכתיב מפריעות להבין מה כתבת וגם גורמות לאנשים להתייחס אליך פחות בכבוד.

בהצלחה

תגיד אתה לא כולת מה המשמאות של להיות דסלקת? זה אומר שאני לא רוא אבדל בין בחלל בכלל ועין לי מוסב איזה מהם אומר מחוץ לכוחב ואיזה אומר משהוא כמו בלי קשר אבל בחול זות...

ערחה:

תגידו איפו בדיוק ב yahoo אני נרשם בשביל לסים כבצים?

פורסם

תגיד אתה לא כולת מה המשמאות של להיות דסלקת? זה אומר שאני לא רוא אבדל בין בחלל בכלל ועין לי מוסב איזה מהם אומר מחוץ לכוחב

מצטער על ההודעה הראשונה.

פורסם

יש בעיה

זה מבקש מאיתנו שם משתמש וסיסמא!

תפתח בnana תאמין לי הכי פשוט

5 מגה

יש אופציה של "אתר אישי"

שם בוחרים במיקצועיים ומעלים קבצים

פורסם
  • מחבר

אתה יחול בבקשה להביא לי לינק ל"אתר אישי" הזה כי אני לא מוצא אותו :-(

פורסם

בסוף כל הודעה שאתה כותב אפשר להוסיף קבצים.

פורסם

תגיד אתה לא כולת מה המשמאות של להיות דסלקת? זה אומר שאני לא רוא אבדל בין בחלל בכלל ועין לי מוסב איזה מהם אומר מחוץ לכוחב ואיזה אומר משהוא כמו בלי קשר אבל בחול זות...

אני בהחלט קלטתי שאתה דיסלקט, לא התכוונתי להעליב אותך אילה לעזור לך.

אין שום בעיה היום לבדוק שגיאות כתיב על ידי תוכנה ואז לעשות Copy & Paste.

בכל זאת אם נעלבת אני מתנצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים