פורסם 2008 ביולי 1217 שנים שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתיןאין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום.להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקבאיפה זה יכול להתקע???אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ??אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים כי המכס עובד ל-א-ט...כן, קרו לי מקרים דומים, ולפעמים לוקח חודש עד שמקבלים מהם את המכתב הדבילי הזה.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר עד כדי כך!!!יש אפשרות לבדוק את זה איך שהוא אפילו רק לוודא שזה באמת אצלהם ושאני לא יצטרך לנסות לחשוב איפה זה יכול להתקע וללכת כל יום לדואר
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים למה זה אין מספר חבילה?שלחו לי משלוח מהונג קונג דרך דואר רגיל והיה מספר מעקב.ברר עם השולח?וכמובן שהכי ראלי זה להתקשר למכס ולשאול
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים תתקשר למכס ותן להם את המספר. לחלופין גש לסניף הדואר הקרוב לביתך ובקש מהמזכירה לבדוק לך. הרבה פעמים היא בדקה ומצאה לי דברים שהמכס לא אמרו לי. יש להם מספרים פנימיים.Anatoli.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר הייתי בדואר קיבלתי תמפסר של חבילות ודואר במכסאבל יש רק בעיה אחת!!! נראה לכם שהם עונים לטלפונים!!!!!
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מכס ישראל :lol: :lol: הם עובדים כל יום מ 10 עד 1 (אני לא צוחק, רציני לגמרי) וגם בזמן הזה תפוס כל הזמן. אי אפשר לתפוס אותם בחיים.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר זה ממש מעצבן!!!אבל לא כזה מפתיע וזה מה שעצוב בעיקר!! מישהו התנסה בעניין ויכול להגיד לי מה זמן ההמתנה הממוצע שלמכס לוקח לעשות משהו ולפחות לשלוח את המכתב?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים עד כמה שזכור לי, למכס יש שני מספרים, אחד לבירורים בענייני מכס, שבו תמיד תפוס (לי ענו בו פעם אחת, ומה שקרה זה שמי שענה הניח את השפופרת על השולחן והתעלם...) ועוד אחד לבירור בנושאים דואריים, שבו דווקא כן עונים והם אפילו דיי נחמדיםנושאי מכס 03-6303369דואריים 03-6303383
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.