פורסם 2002 בפברואר 723 שנים המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי דייש לי ווינדוס 98 גרסה שנייהלוח אם של msi אין לי מושג איזהp3 733300 mb ramati 8creative 128modem 56kמה יכולה להיות הסיבה ?כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבהמישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ?יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקואני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים OK, דבר ראשון: הוא לא נכבה. אלה הוא נכנס לSTAND BY (מצב המתנה) כנראה מסומנת האצלך האפשרות בהגדרות של השומר מסך שאם אתה לא נודע בעכבר או במקלדת חצי שעה אז הוא נכנס למצב המתנה. עוד אפשרות (הרבה פחות סבירה ) היא שיכול להיות שיש לך כפתור סטנד בי במקלדת והוא פשוט נלחץ לך. ;D ;D :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מצב STAND BY אפשר לבטל ב-DISPLAY SETTINGS. תחת SCREEN SAVER וPOWER למטה.תבחר בכל הרובריקות NEVER, ואל תשכח ללחוץ OK.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מחבר זה הדבר הראשון שבדקתי את ההגדרות האלו זה לא זה לא אלו בווינדוס ולא אלו בביוס.גם לא ספק ולא התחממות יתר.למישהוא יש רעיון אחר ?
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים נראה לי שהכרטיס מסך שלך מעדיף לכבות את המחשב מאשר לעשות קמיקזה ולהשרףATI 8 (תלוי בדגם) לא מספיק לDVD באיכות טובהאם זה לא ב הגדרות של כיבוי הרדדיסקים ומחשב ב POWERSETTING ולא בDISPLAYSETTING אז הבעיה היא בחומרההייתי שם וראיתי את זה בעבר
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים נראה לי שהכרטיס מסך שלך מעדיף לכבות את המחשב מאשר לעשות קמיקזה ולהשרףATI 8 (תלוי בדגם) לא מספיק לDVD באיכות טובהאם זה לא ב הגדרות של כיבוי הרדדיסקים ומחשב ב POWERSETTING ולא בDISPLAYSETTING אז הבעיה היא בחומרההייתי שם וראיתי את זה בעברעם כמה שמעליבים את כרטיסי המסך של ATI(בעיקר ה8 מגה), דבר אחד אי-אפשר לומר עליהם, שהם לא יודעים לנגן DVD. החברה הזאתי, עוד מתקופת כרטיס ה4MB השתמשה בטכנולוגיה שאפשרה לכרטיסים שלה לפרוס MPEG וDVD בצורה נקייה מאוד, גם ללא פורס MPEG.מה יכולה להיות הסיבה ?כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבהמישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ?זאת לא נראית לי בעיית חומרה, אלא בעיית תוכנה. האם בדקת בBIOS שאופציית הAPM היא על User Define, ושאתה בוחר בכל המקומות האחרים Disable? כמו למשל כיבוי הכונן הקשיח, כניסה לSleep Mode, כניסה לdoze mode וכו'?כמו-כן, האם יש לך אפשרות לעשות Enable וDisable לACPI CONTROLLER?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ניסית להריץ Memtest כדי לשלול בעיית זיכרון? האם הבעייה קיימת רק בזמן צפיית DVD או בדברים אחרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.