עבור לתוכן

Logitech Mini Receiver

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא ממזמן קניתי Logitech Wave.. סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים במחיר של 500 ש"ח.

בכול מקרה, המקלדת והעכבר שלי התחילו לעשות בעיות.. לרגע הם פועלים לרגע הם לא. הגעתי למסקנה שמדובר במשדר שלהם, Logitech Mini receiver.. התחלתי להזיז אותו קצת. לחבר שוב ושוב וזה אכן מה ששיפר את הפעולה שלהם. אולם, לאט לאט זה התחיל להחמיר וכרגע עושה רושם שהמקלדת + העכבר יצאו מכלל שימוש בגלל המשדר הזה.

אז בקיצור, מה לדעתכם אני אמור לעשות? לקחת את המקלדת והעכבר לתיקון? (קניתי את המקלדת והעכבר ממקום רחוק, אף מאוד).

אפשר להשיג משדר חדש איפשהו? למה תמיד זה קורה לי?

בכבוד,

תומר.

פורסם

תנסה לחבר את המשדר ליציאת usb אחרת.

בדקת שהבטריות של המקלדת והעכבר לא נגמרו?

פורסם
  • מחבר

תנסה לחבר את המשדר ליציאת usb אחרת.

בדקת שהבטריות של המקלדת והעכבר לא נגמרו?

הבעיה במשדר. כשאני מזיז אותו קצת, משחק איתו קצת זה עובד.. כשאני משחרר את הידיים שלי ממנו זה לא עובד.. יש בעיה במגעים.

עכשיו, מתוך משחק עם המגעים, שברתי את המשבר (אופייני לי). איפה אפשר להשיג משדר חדש?

חברים, זה [u]דחוף.

פורסם

זו אחת הבעיות מלקנות במקום רחוק. תנסה לברר,אם זה אחריות יבואן,אולי יש משהו יותר קרוב אלייך...

בכל אופן זה באמת כנראה מגעים ועדיף לך לקחת את זה לתיקון

פורסם

בשנייה שהוא שבר את המשדר, נגמרה האחריות.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהאחריות.. אני פשוט רוצה לקנות משדר חדש.. השאלה היא איפה.. אם אני לפחות קונה איזה עכבר זול אבל אלחוטי, המשדר יעבוד על הWAVE הקיים?<

אנשים, אני בלחץ מטורף.. לפחות תגידו לי שלא איבדתי את כול ה500 ש"ח על המקלדת והעכבר רק בגלל המשדר..[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:05:12

הקפצה.. רק בגלל שזו נראית לי שאלה קלה ואני ממש אבל ממש בלחץ שאין לכם מושג.
פורסם

איך הגעת למצב ששברת את המשדר? :s07: :s07:

בכל מקרה, מחר תנסה להתקשר לחנות שממנה קנית ותשאל אם הם יכולים להזמין לך משדר ישירות מהיבואן.

ובנוגע לשאלה שלך, הwave לא יפעל עם משדר אחר חוץ מהמקורי.

פורסם

תתקשר למעתק, זה היבואן של לוגיטק בארץ, דבר איתם ותסביר להם את הבעיה אני מאמין שהם יוכלו לעזור... ד"א, הם יושבים בת"א.

זה המספר: 03-6889666

פורסם
  • מחבר

תתקשר למעתק, זה היבואן של לוגיטק בארץ, דבר איתם ותסביר להם את הבעיה אני מאמין שהם יוכלו לעזור... ד"א, הם יושבים בת"א.

זה המספר: 03-6889666

אני יתקשר, באסה שהם לא עובדים בשבת.

פורסם

מציע לך לערוך את ההודעה שלך ידידי...

בכל מקרה ולהזכירך - רובם ככולם לא עובדים ביום שבת

פורסם
  • מחבר

מציע לך לערוך את ההודעה שלך ידידי...

בכל מקרה ולהזכירך - רובם ככולם לא עובדים ביום שבת

אינך לך מושג כמה זה מתסכל שיש לך מקלדת ועכבר שעלו לך 500 ש"ח והם יוצאים משימוש בגלל איזה משדר מזדיין שבטח עולה לחברה 50 ש"ח.

אני מכיר את החברות האלה.. הם יגידו לי שקשה להם להשיג אבל הם עושים הכול ובלהבלהבלה ובקיצור יכריחו אותי לקנות חדש כי הם יודעים שבתאכלס אי אפשר להתקיים בלי עכבר ומתישהו אני ישבר ויקנה

פורסם

זה לא משנה,לא אמרתי שאתה טועה או שאתה לא צודק בכך שאתה מתעצבן אבל יש צורה לעשות את זה וודאי כשאתה רושם את זה מול אנשים רבים בפורום גדול.

בכל אופן,אני מקווה בישבילך שהם באמת יעשו הכל ולא בעקיפין יגרמו לך לקנות סט חדש כזה.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה,לא אמרתי שאתה טועה או שאתה לא צודק בכך שאתה מתעצבן אבל יש צורה לעשות את זה וודאי כשאתה רושם את זה מול אנשים רבים בפורום גדול.

בכל אופן,אני מקווה בישבילך שהם באמת יעשו הכל ולא בעקיפין יגרמו לך לקנות סט חדש כזה.

כעיקרון, הם אמורים לספק משדר חדש..

אם לא, נצטרך לאיים עליהם קצת בבית משפט לתביעות קטנות.. ואז הם יביאו.

אבל אני כל-כך שונא להתעסק בזה, פשוט שונא.

פורסם

למה נראה לך שחברה גדולה כמו מעתק תפחד ממישהו שמאיים לתבוע אותה על פאשלה שהוא עצמו עשה? :kopfpatsch:

מילא לא היית שובר את המשדר, אז זה היה מחובתם להחליף לך, אבל ברגע ששברת אותו הם לא חייבים לך כלום.

בקיצור, מחר תתקשר ותבקש יפה אם אפשר לקנות את זה, תסביר להם את המצב ולדעתי אין סיבה שהם יסרבו למכור לך.

בהצלחה. :)

פורסם

EviLeader, מה ניגמר עם הסיפור שלך? יש עידכונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים