עבור לתוכן

Geforce 4 TI 4800 SE כרטיס טוב למשחקים כבדים?

Featured Replies

פורסם

שלום !

לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן

עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל

כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס

תודה ותודה מראש

דוד

פורסם

אם יש לך יכולת ה-9700 יותר טוב , להוציא כסף על חדש...לא כדאי עכשיו.

אם יש לך ותחליף...אני אשמח לקבל אותו!!!!!!

פורסם

ניסית לשחק במשחקים?

השאלה של להחליף או לא, זה רק אם אתה לא מרוצה מהכרטיס הנוכחי. אם סתם תקנה את ה9700 בשביל שיהיה לך מחשב DELUX,

אבל אתה לא מרגיש בהבדל ביצועים, אז ההחלפה לא שווה.

פורסם

בנתיים הכרטיס שיש לך הוא כרטיס תותח........ אני חושב שכדאי לך לחכות למשחקים יותר כבדים או משחקים שידרשו DX9 ואז תחליף...

פורסם

בנתיים הכרטיס שיש לך הוא כרטיס תותח........ אני חושב שכדאי לך לחכות למשחקים יותר כבדים או משחקים שידרשו DX9 ואז תחליף...

הוא צודק למה לרוץ אחרי השידרוג שיש לך משהו טוב ביד!?

אתה מרוצה שים פס על הכל

פורסם

יש לך כרטיס כמו שלי... הוא מריץ הכל ועובד מעולה! ;)

רק שהכרטיס שלך עם AGP8X

פורסם

כרטיס ממש סבבה...לא הייתי ממליץ להחליף רק אלא אם כן יש לך כסף ספייר שאין לך בעייה לבזבז אותו...

פורסם

גם לי יש את אותו כרטיס בדיוק

הוא כרטיס מעולה אין לך שום צורך להחליף את הכרטיס או אפילו לשקול על להחליף אותו הוא מעולה כל המשחקים עובדים לי עליו חלק וקיבלתי תוצאה די טובה ב3D MARK 2001

תאמין לי יש לך כרטיס פצצה

פורסם
  • מחבר

אז זהו

שיחקתי היום בספלינטר סל המקורי ואפילו שסימנתי הכל על high עדיין הכל נראה מפוקסל ויש ריצודים

מישהו יודע למה?

אולי זה המסך הדפוק(דגם בלתי מזוהה של COMPAL) שלא סוחב?

פורסם

זה כבר משהו... הכרטיס הוא מצויין אם קיבלת אותו בחינם לבנתיים אני הייתי ממליץ לך לשמור אותו עד שיצא הדור החדש של הכרטיסים...

אני משחק בספלינטר סל עם GeForce 3 Ti200 על הכל בהכי גבוהה אין בעיה.... הבעיה שלך היא משהו אחר...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה מחשב עם כזה חרא של מסך?!?!?!? תקנה חדש כי פשוט חבל על מחשב כזה עם מסך עלוב כמו מה שאתה אומר

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד מסך LG FLATRON 575FT ואני יכול להחליף ביניהם(הLG על מחשב אחר) אבל הבעיה שהשולחן שלי דק מאוד והLG לא

אז יצא שאני יהיה דבוק למסך

פורסם

יש לי עוד מסך LG FLATRON 575FT ואני יכול להחליף ביניהם(הLG על מחשב אחר) אבל הבעיה שהשולחן שלי דק מאוד והLG לא

אז יצא שאני יהיה דבוק למסך

אז אין מה לעשות ?

פורסם

אולי להתרחק קצת מהשולחן?

פורסם

להרחיק קצת את השולחן מהקיר?

פורסם
  • מחבר

אני ינסה ויודיע לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים