פורסם 2003 במאי 2622 שנים שלום !לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקןעכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדלכי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורסתודה ותודה מראשדוד
פורסם 2003 במאי 2622 שנים אם יש לך יכולת ה-9700 יותר טוב , להוציא כסף על חדש...לא כדאי עכשיו.אם יש לך ותחליף...אני אשמח לקבל אותו!!!!!!
פורסם 2003 במאי 2622 שנים ניסית לשחק במשחקים? השאלה של להחליף או לא, זה רק אם אתה לא מרוצה מהכרטיס הנוכחי. אם סתם תקנה את ה9700 בשביל שיהיה לך מחשב DELUX,אבל אתה לא מרגיש בהבדל ביצועים, אז ההחלפה לא שווה.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים בנתיים הכרטיס שיש לך הוא כרטיס תותח........ אני חושב שכדאי לך לחכות למשחקים יותר כבדים או משחקים שידרשו DX9 ואז תחליף...
פורסם 2003 במאי 2622 שנים בנתיים הכרטיס שיש לך הוא כרטיס תותח........ אני חושב שכדאי לך לחכות למשחקים יותר כבדים או משחקים שידרשו DX9 ואז תחליף...הוא צודק למה לרוץ אחרי השידרוג שיש לך משהו טוב ביד!?אתה מרוצה שים פס על הכל
פורסם 2003 במאי 2722 שנים כרטיס ממש סבבה...לא הייתי ממליץ להחליף רק אלא אם כן יש לך כסף ספייר שאין לך בעייה לבזבז אותו...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים גם לי יש את אותו כרטיס בדיוק הוא כרטיס מעולה אין לך שום צורך להחליף את הכרטיס או אפילו לשקול על להחליף אותו הוא מעולה כל המשחקים עובדים לי עליו חלק וקיבלתי תוצאה די טובה ב3D MARK 2001 תאמין לי יש לך כרטיס פצצה
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר אז זהושיחקתי היום בספלינטר סל המקורי ואפילו שסימנתי הכל על high עדיין הכל נראה מפוקסל ויש ריצודיםמישהו יודע למה?אולי זה המסך הדפוק(דגם בלתי מזוהה של COMPAL) שלא סוחב?
פורסם 2003 במאי 2722 שנים זה כבר משהו... הכרטיס הוא מצויין אם קיבלת אותו בחינם לבנתיים אני הייתי ממליץ לך לשמור אותו עד שיצא הדור החדש של הכרטיסים...אני משחק בספלינטר סל עם GeForce 3 Ti200 על הכל בהכי גבוהה אין בעיה.... הבעיה שלך היא משהו אחר...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה מחשב עם כזה חרא של מסך?!?!?!? תקנה חדש כי פשוט חבל על מחשב כזה עם מסך עלוב כמו מה שאתה אומר
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר יש לי עוד מסך LG FLATRON 575FT ואני יכול להחליף ביניהם(הLG על מחשב אחר) אבל הבעיה שהשולחן שלי דק מאוד והLG לאאז יצא שאני יהיה דבוק למסך
פורסם 2003 במאי 2722 שנים יש לי עוד מסך LG FLATRON 575FT ואני יכול להחליף ביניהם(הLG על מחשב אחר) אבל הבעיה שהשולחן שלי דק מאוד והLG לאאז יצא שאני יהיה דבוק למסךאז אין מה לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.