עבור לתוכן

יבואן רשמי או לא, זיופים? (בעיקר לגבי Сanon 450D)

Featured Replies

פורסם

שמתי לב להבדלים די משמעותיים במצלמות של קנון בין החנויות.

חנויות שמוכרות עם אחריות של קרט - תמיד 3 שנים אחריות, הקיט של 450D מתחיל באזור ה-5000.

חנויות שמוכרות בלי אחריות של קרט - שנה אחריות (כל מיני סוגים של אחריות), הקיט מתחיל ב-3200.

אפשר להשיג את הקיט עם 3 שנים אחריות של MACK למשל ב-3400 ואפילו קצת פחות.

השאלה היא כזאת - האם יש סיכוי שקיים הבדל כלשהו מעבר לאחריות?? סכנות לזיופים, מצלמות מחודשות וכו?

כמו כן מה לגבי אחריות של MACK? שאלתי על זה במקום אחר בפורום אבל זה כבר נעלם לעמוד 2-3 ולא קיבלתי תשובות.

לדעתי לא שווה להוציא 1600 שקל כדי לקבל אחריות של קרט, ההפרש כ"כ גדול שאם עוד שנתיים המצלמה תהרס לגמרי אני אוכל לקנות חדשה כבר באותו הכסף כמעט.

אבל אם יש מצב לזיוף או משהו כזה זה כבר סיפור אחר.

פורסם

זיופים זה לא,

צריך להיזהר ממצלמות מחודשות, למרות שהמחיר נראה לי סביר,

ולא תקבל חוברת הפעלה בעברית

פורסם

מה שמזכיר לי, יצא לי פעם לראות מצלמה דיגיטלית של חברת Kanon

;D זה זיוף אם כבר.

בכל אופן, כמו שנאמר מעלי זיופים או מחודשים המצלמות האלה הם לא ואני בספק אם כבר הספיקו לחדש/לזייף אותם כל כך מהר.

ברמת העיקרון כל מוצר שהוא ולא משנה מה, בד"כ כשהוא מגיע עם יבוא של יבואן רשמי הוא יהיה יקר יותר כי המוצר עובר יותר ידיים מאשר שאתה קונה את זה מיבואן פרללי (היבואן הרשמי מוכר את המוצר למפיצים המקומיים, המפיצים מוכרים לחנות והחנות מוכרת את זה לך).

פורסם

זיופים זה לא,

צריך להיזהר ממצלמות מחודשות, למרות שהמחיר נראה לי סביר,

יבואן לא רישמי יכול למכור מצלמה פגומה בתור חדשה, למרות כל ההכחשות שלו ויתכן שהוא עצמו לא יודע זאת.

הוא קונה מסוחרים גדולים שמחזיקים מלאים ואין בטחון לגבי הידיים שהמלאים הללו עברו תחת ידם.

מלאי יכול לעבור דרך סוחרים שמוכרים מצלמות עם פגמים קלים מאוד שקשה לבודקם ולכן הגיעו לידיהם במחירים מוזלים.

פורסם

יבואן לא רישמי יכול למכור מצלמה פגומה בתור חדשה, למרות כל ההכחשות שלו ויתכן שהוא עצמו לא יודע זאת.

הוא קונה מסוחרים גדולים שמחזיקים מלאים ואין בטחון לגבי הידיים שהמלאים הללו עברו תחת ידם.

מלאי יכול לעבור דרך סוחרים שמוכרים מצלמות עם פגמים קלים מאוד שקשה לבודקם ולכן הגיעו לידיהם במחירים מוזלים.

ולמה אתה חושב שליבואן הרשמי יש רצון לקנות ביותר יקר?

משהו ש"מצדיק" תוספת של 1600 שקל...

פורסם

ולמה אתה חושב שליבואן הרשמי יש רצון לקנות ביותר יקר?

ליבואן רישמי חשוב המוניטין. בגלל המוניטין הוא יכול להרשות לעצמו למכור יותר ביוקר.

לכן הוא יקנה רק ממי שיתן לו מוצרים ללא פגם, עם שירות לאורך זמן.

פורסם
  • מחבר

בהנחה והמוצר באמת אותו מוצר - מה לגבי MACK?

לא מעניינות אותי כ"כ דעות מחו"ל כי מה שקריטי זה היחס מהסוכנים בארץ - יש למישהו ניסיון מולם?

פורסם

ליבואן רישמי חשוב המוניטין. בגלל המוניטין הוא יכול להרשות לעצמו למכור יותר ביוקר.

לכן הוא יקנה רק ממי שיתן לו מוצרים ללא פגם, עם שירות לאורך זמן.

אתה אומר את זה כאילו שיש ליבואן רישמי בררה ממי לקנות.

יבואן רישמי קונה מהמפעל או מסוכן מורשה שמוכר בשם המפעל(לא סתם ספק), בנוסף הוא נותן את האחריות שלו בשם המפעל.

זה מה שהופך אותו ליבואן רישמי.

יבואן לא רישמי יכול לקנות מסתם חנות ואז בעצם אם הוא פשט רגל אין לך עם מי לדבר.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה כאילו שיש ליבואן רישמי בררה ממי לקנות.

יבואן רישמי קונה מהמפעל או מסוכן מורשה שמוכר בשם המפעל(לא סתם ספק), בנוסף הוא נותן את האחריות שלו בשם המפעל.

זה מה שהופך אותו ליבואן רישמי.

יבואן לא רישמי יכול לקנות מסתם חנות ואז בעצם אם הוא פשט רגל אין לך עם מי לדבר.

בגלל זה אני שואל לגבי אחריות של MACK - יש להם 9 נציגים בישראל ככה שאין ממש סיכוי שלא יהיה מי שייתן שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים