פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאיםבסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירוריםלדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי?תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר שום טעות אחד הקירורים הטובים בשוק. אוקי... תודה על התשובה המהירה אגב ראיתי את האשכול שלך עם הלוח נו הסתדר בסוף , הספק היה הבעיה? יאללה תן לו בOC
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאיםבסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירוריםלדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי?תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..לא מאוחר מדי לשאול את זה?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר לא מאוחר מדי לשאול את זה?אני שלם עם הקנייה שלי , רציתי רק לשמוע גם את דעתכם זה הכל..
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים אני שלם עם הקנייה שלי , רציתי רק לשמוע גם את דעתכם זה הכל..לפי השאלה זה נראה כאילו אתה לא ממש שלם עם ההחלטה שלך.ואם היינו אומרים לך שהקירור השני יותר טוב, היית סתם מתבאס.אז מה הטעם?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר לפי השאלה זה נראה כאילו אתה לא ממש שלם עם ההחלטה שלך. ואם היינו אומרים לך שהקירור השני יותר טוב, היית סתם מתבאס. אז מה הטעם? קשה לבאס אותי ובטח שלא בגלל קירור אבל בכל מיקרה תודה על הדאגה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.