פורסם 2003 במאי 2622 שנים במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?
פורסם 2003 במאי 2622 שנים זה ספק ATהחוטים האלה מתחרים למפסק בפנל הקדמי שמפעיל את הספקבמחשב שלך עכשיו יש לך AT?לא ATX?איזה מחשב זה?
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מחבר זה סלרון 300A,ויש לי את החיבורים בקדמה של המארז,אבל אין לי מושג לאיפה בדיוק כל אחד מהם מתחבר :-[.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים החוטים שאתה מראה זה חוטים שיוצאים מהמארז בלי קשר לספק?אם כן אז אתה צריך ספק ATאם יש לך כזה ספק אז צריך לצאת ממנו 3 חוטים. יכול להיות של-3 חוטים האלה מחובר מפסק פשוט תפרק אותו ותחבר את החוטים שלך
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מחבר החוטים הם מהספק,ארבעת היציאות האלו הם מה שיש בקדמת המארז:http://planet.nana.co.il/timmah/IM000218%2EJPG
פורסם 2003 במאי 2622 שנים לפי התמונה הזואת בצד שמאל למטה צריך להיות לבן בצד ימין למטה חום בצד שמאל למעלה כחול בצד ימין למעלה שחור זה בדוק לפי הציור
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מחבר אתה בטוח?,כי כמה שילובים שניסיתי גרמו לפקקים בכל הבית לקפוץ :-X.שוב,סליחה על הפקפקנות...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מה ש אמירם אמר לך זה טוב?כי זה לא כמו אצלי יש לי 5 ספקים כאלה וכולם כמו שהסברתי לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.