פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מצב עבודה רגילה.. אינטרנט, צריבה, ICQ ראיתי שם 70 איפשהו בכרטיס מסך אני חושב.. קצת מדאיגתי וה nforce4 שמתחמם כמו טוסטר אובן.. אבל זה ידוע שהוא מתחמם ככה בכל מקרה, זה בסדר? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים הטמפרטורות תקינות, גם לכ. מסך (בגבול הסביר), לא יזיק אם תנקה את המחשב עם מפוח אויר או לחץ אויר אם יש לך יכולת להשיג.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר הטמפרטורות תקינות, גם לכ. מסך (בגבול הסביר), לא יזיק אם תנקה את המחשב עם מפוח אויר או לחץ אויר אם יש לך יכולת להשיג.כל המחשב נקי.. אני מקפיד על זהיש 12 מ"מ בפרונט שמכניס אויר, עוד 2 שקטים ביותר 80 מ"מ בדלת שמכניסים ו עוד 12 מ"מ ב BACK שמוציא...בנוסף כמובן לקירור של הכ.מסך, צ'יפסט, ושל הספק כח...קצת גבוה לא?מבאס ג'וני
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מה הטמפ' במאמץ של הכרטיס?בכל אופן, אם הטמפ' של הכרטיס מדאיגה אותך, אתה יכול להעלות את מהירות הסיבוב של המאוורר.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר מה הטמפ' במאמץ של הכרטיס? בכל אופן, אם הטמפ' של הכרטיס מדאיגה אותך, אתה יכול להעלות את מהירות הסיבוב של המאוורר. אז זהו שהמניאק תמיד על 60% אין לו אפשרות של AUTO.. שהכרטיס יכוון לבד את המהירות לפי החימום? ומה לגבי שאר הרכיבים? אתה בטוח שהכל עומד כמו שצריך? יש לי hr 05 sli ifx אבל בפעם שעברה שהתקנתי אותו (התקנה חראאא יש לו) שברתי את הצ'יפסט והייתי צריך להמתין שבועיים-שלוש עד שיחליפו לי.. ובלאגן
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים א. ערוך את ההודעה שלך כך שתתאים לחוקי הפורום - הולמת יותר.ב. על הצי'פסט יושב כרגע הIFX או קירור הסטוק?ג. כדי לקבוע מהירות מאוורר גבוהה יותר, עיין במדריך של Guru3D לRivaTuner.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר א. ערוך את ההודעה שלך כך שתתאים לחוקי הפורום - הולמת יותר.ב. על הצי'פסט יושב כרגע הIFX או קירור הסטוק?ג. כדי לקבוע מהירות מאוורר גבוהה יותר, עיין במדריך של Guru3D לRivaTuner.סטוקמה אני צריך להתקין דרייברים אחרים בשביל זה?לא מתאים..אין דרך אחרת טובה יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.