פורסם 2008 ביולי 1117 שנים כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp proלאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה:marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64initializingוההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט(אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professionalזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתיתאבל אני לא ממש בטוח שיש קשר)בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים משהו לא תקין בזיהוי האוטומטי של התקני ה-SATA או ה-IDE שלך.תבדוק אם כל הכבלים מהודקים כמו שצריך, אם אפשר תחליף כבלים.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר בדקתי את החיבורים אחי אני לא חושב שזו הבעיה כי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ומאז לא נגעתי בחיבוריםאבלשמתי לב למשהו מוזרהבעיה קיימת רק שאני עושה ריסטרטאם אני מכבה את המערכת לגמרי ואז מפעיל מחדש הכל עובד פיקסוההודעה מוצגת רק לשניה וחציאז מה יכולה להיות הבעיה???
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר רגע רגע לגבי האיפוסלאפס זה לא בעיה אבלהבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונותואת זה אני לא יודע לעשות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.