עבור לתוכן

אני משתמש בתוכנת outlook לפני כמה ימים קרס לי המחשב....

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אני משתמש קיום בתוכנת outlook express, לפני כמה ימים קרס לי המערכת הפעלה שלי.

ויש לי בתוכנת outlook את הפנקס אנשי קשר שלי. (בערך איזה 70 אנשי קשר מאוד חשובים).

מה שעשיתי זה הוצאתי את הארד-דיסק מהמחשב, ושמתי אותו במחשב אחר שיש ברשותיי בבית.

עכשיו הבעייה שלי היא כזאת: אני לא יודע איך אני שומר את כל אנשי הקשר שלי, כי אין לי אפשרות בכלל להכנס ל- outlook שלי.

שאני נכנס ל- outlook במחשב השני שחיברתי אליו את הארד-דיסק, הוא פותח לי את ה- outlook ריק בלי כלום.

הוא בכלל לא פותח לי את ה- outlook מהארד-דיסק שלי.

זה הגיוני גם בגלל שאני מעלה את ה- win xp של המחשב הנוכחי, אין לי אפשרות לעלות את ה- win שלי, כי הוא קרס.

מה אני עושה חברים תנסו למצוא לי פתרון.???

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

נווט ל

X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Identities\{4E3DF260-BAAA-41F6-BB91-FE1086ED9C2E}\Microsoft\Outlook Express

(כמובן שבמקום X תבוא אות הכונן של הדיסק ממנו אתה רוצה לגבות את החומר, ובמקום User שם המשתמש שלך על מערכת ווינדווס ההיא)

באפשרות יבוא באאוטלוק אקספרס, וייבא משם את החומר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה קודם כל עם התשובה שלך.

עשיתי כבר את זה ואין לי שם קובץ ששמו אנשי קשר, יש לי שם דואר נכנס , טיוטות וכו'.

אני לא מוצא קובץ ששמו אנשי קשר אוו פנקס אנשי קשר.

תוכל בבקשה יותר לפרט???

נ.ב

ואם תוכל לומר לי איך אני עושה את זה גם ב- microsoft outlook גםבתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

אין בתיקיית המיילים של האוטלוק אקספרס את האנשי קשר, הם נשמרים נדמה לי בתוך PROGRAM FILES

בקשר לאוטלוק של האופיס: http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm

תודה ל-multicore על הלינק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על הלינק אני אשתמש בו.

תוכל בבקשה להגיד לי איך אני עושה בכל זאת ב- outlook express??? איך אני מוצא את האנשי קשר שלי???

בתודה מראש בר לוי!!!

פורסם

C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Microsoft\Address Book.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים