פורסם 2008 ביולי 1117 שנים טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.ב. מה דגם הלוח?ג. הטמפ' גבוהה מידי במצב הנוכחי. איזה קירור יושב על המעבד?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אמורה להיות לך אופציה לקבוע את מהירות הזכרונות. אתה יכול לצלם תמונה מהביוס? זה יעזור מאוד.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר אכן יש לי שם אופציה כזאת אבל שהמינימום בה זה 400 MHZואז שאני בוחר בזה אז המחשב קורס...כדאי לי לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.8?והאם כדאי לי לנעול את ה כרטיס מסך על 100MHZ?כי עשיתי ועדיין קרס ליואיך במעבדי amd צריך לעלות את הmhz?כאילו איך עדיף? מכפלה או באס?אני אנסה לצלם לך אבל הבט רשום לי במקום נגיד 1:1 כמו שרשום לחבר שלי רשום לי cpu/7מה זה אומר?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים תוריד את מכפלת הHTT ל4, תעלה את המתח לזיכרון ותראה מה קורה. אצלי (במחשב של אישתי ) יש לוח ישן מבוסס nForce4 ושם קבעתי את הזכרונות (DDR 400) ל166 ואחרי OC הם על 191. מוזר שלך 400 זה המינימום...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר לא הבנתי כלום1.הHTT הוא HT LINK בעצם?2.רשום שם 11X אז איך 4?איפה המכפלה הזאת נמצאת? זאת אותו אחת?מה לעלות ומה להוריד? 3.האם לנעול את התושבת של הכרטיס מסך ל100MHZ?4.האם לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.8V?5.המכפלה אצלך היא 11..האם לעלות אצלי את המכפלה ולהוריד בבאס?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים המכפלה אצלי היא 11 למעבד, זה את'לון X2 4200+ . אני דיברתי על מכפלת הHTT ולא על מכפלת המעבד, שים לב .מהירות הHT LINK נקבעת ע"י מהירות הבאס כפול מכפלת הHTT. המעבדים של AMD בנויים אחרת מאינטל, אל תתבלבל בין זה לבין מכפלת המעבד.אתה יכול לנסות להעלות את המתח לזכרונות אבל 1.8 זה מתח סטוק לזכרונות DDR 2. תנסה 1.9 או 2.0V .
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים לי יש AMD 5600 אבל לוח שונה משלךהOC בAMD שונה מאוד מבאינטליש לך כמה דברים בהם צריך להתחשבקודם כך אני ממליץ לך להוריד מכפלה ולהעלות בס מנסיונות שלי אתה תגיע יותר רחוק כך בAMDדבר שני תוריד את המכפלה של הHT בכל לוח זה שונהאת הזכרונות תקבע ידנית על 400 אם זה לא עושה פוסט תעלה למדרגה הבאהבעיקרון תנסה להוריד את המכפלה של המעבד מכפלה אחת כלפי מטה ותעלה בבאס את איפה שאתה מצליחתעשה הרבה נסיונות ותראה מה הול הכי טוב ותמצא את השילוב הנכוןאל תשכח לקבוע תזמונים ידנית ולנעול את התדרים של הPCIE ושל הPCIE מול הגשריםאם תתקע יעזרו לך פה בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.