עבור לתוכן

two CPU coolers

Featured Replies

פורסם

what cpu cooler will make a better job?

Thermalright SK-7 Cooler for AMD

Thermalright SLK-600 Cooler for AMD

Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition

i think i'l buy the volcano becuse the price and perfomance but what do u think?

פורסם

Thermalright SK-7 + SmartFan 2 = שילוב מנצח .

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות?

פורסם

זו הבחירה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

טובה בהרבה מאוד מהוולקנואו שכדאי לכסוך את השקלים האלה כי אין לי הרבה כסף

פורסם

אם יש לך מארז מאוורר בצורה טובה, השילוב של SK-7 עם TT SmartFan 2 יניב תוצאות מדהימות.

פורסם

זה הדבר שווה את התוספת ביצועים ממש טובים.

פורסם

התגובה שלי כאן ממש מיותרת אז אני ירשום את ההודעה כדי להגיע ל4 כוכבים...

סתם, השילוב שאמרו לך כאן SK7+SF2 הוא הכי טוב רק אם המארז שלך מאוורר כמו שצריך אם לא , הכי טוב יהיה לשאול ואנחנו נעזור לך לסדר סירקולציה טובה, אולי לקנות עוד מאוורר ג'נרי, אם לא מתחשק לך לעשות את זה (למרות שמאוורר ג'נרי עולה 50~שח ובהחלט ישתלם עם הSK7) והמארז שלך לא מאווור דיו אז עדיף הSLK600

פורסם

התגובה שלי כאן ממש מיותרת אז אני ירשום את ההודעה כדי להגיע ל4 כוכבים...

סתם, השילוב שאמרו לך כאן SK7+SF2 הוא הכי טוב רק אם המארז שלך מאוורר כמו שצריך אם לא , הכי טוב יהיה לשאול ואנחנו נעזור לך לסדר סירקולציה טובה, אולי לקנות עוד מאוורר ג'נרי, אם לא מתחשק לך לעשות את זה (למרות שמאוורר ג'נרי עולה 50~שח ובהחלט ישתלם עם הSK7) והמארז שלך לא מאווור דיו אז עדיף הSLK600

מהההה?

לפי מה שידוע לי הם עולים לא יותר ב 25ש"ח ניתן אפילו להשיג ב 15-20 תלוי פשוט איפה.

פורסם
  • מחבר

בכמה מעלות יהיה השילוב של Thermalright SK-7 + SmartFan 2

מה volcano 11+ ?

יש לי מארז (יהיה בקרוב הזמנתי לפני חודש ואין!!!!!!) Xaser 3 האלומיניום הלבן לא זוכר תדגם עכשיו

פורסם

בכמה מעלות יהיה השילוב של Thermalright SK-7 + SmartFan 2

אי אפשר לשער את המעלות אם לא תגיד איזה מעבד יש לך..

פורסם

גוף הקירור SK7 מושפע מאוד מאיך שהמארז שלך מאוורר כך שאם היה לך גוף קירור שלא מושפע מזה ואתה תשים את ה SK7 יש סיכוי שתקבל את אותם הביצועים. אצלי הייתה ירידה של 3-4 מעלות מהוולקנו7+ שהיה לי מקודם כשהSF2 עובד על 2800 כך שלפי דעתי זה ממש טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים