עבור לתוכן

יש לי שני גופי קירור לז.פנימי | HR-07 | כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היי,

כמה שאלות ברשותכם:

1. אם אני אשים את הקירורים הללו על הזיכרונות, האם זה יתן לי יתרון בפריצת ה-OC שנתקעתי בו (3440MHz)?

2. איך אני מסיר את גופי הקירור שיש לי כבר על הסטיקים שלי (Corsair XMS2)?

3. האם מספיק רק שני גופי קירור לכל ארבעת הסטיקים שיש לי, או שצריך עוד שתיים כאלו?

ייתכנו עוד שאלות בהמשך, תודה!

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הטמפ' של הזכרונות זה לא שמגביל אותך. הם נמצאים סה"כ בOC של 60Mhz

פורסם

היי,

כמה שאלות ברשותכם:

1. אם אני אשים את הקירורים הללו על הזיכרונות, האם זה יתן לי יתרון בפריצת ה-OC שנתקעתי בו (3440MHz)?

2. איך אני מסיר את גופי הקירור שיש לי כבר על הסטיקים שלי (Corsair XMS2)?

3. האם מספיק רק שני גופי קירור לכל ארבעת הסטיקים שיש לי, או שצריך עוד שתיים כאלו?

ייתכנו עוד שאלות בהמשך, תודה!

1.קודם כול תבדוק אם היד טמפ' של זכרונות אם הם רותחים עדיף להחליף את הקירור סטוק!

2.האם במהלך OC לזכרונות העלתה מתח זכרונות?

החלפת קירור זכרונות ישמור אליו לתקופה יותר ארוכה (מעריך לו את החיים) לא בהרבה ....... :xyxthumbs:

תענה על השאלות ואז נראה איפו עומדים

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של הזכרונות זה לא שמגביל אותך. הם נמצאים סה"כ בOC של 60Mhz

אז מה בעצם מגביל אותי ב-OC? אולי אני צריך להעלות עוד מתח? אני פשוט לא בטוח בעצמי, אנשים אומרים שאסור לי להעלות למתח עד ל-1.5V כי המעבד יישרף, אבל איך עוד אפשר להעלות תדרים אם לא להעלות מתח למעבד?...

אגב, הזיכרון עכשיו ב-OC של 88MHz, אני העלתי תדר המעבד ל-3552MHz. העלתי מתח למעבד ל-1.5V (אבל יש זליגת מתח של 50mV) כך שהמעבד נמצא ב-1.450V. אם אני זכור נכון, העלתי מתח ב-0.1V לגשר צפוני וה-PCI-E, אגב העלתי את תדר ה-PCI-E ל-111 במקום 105.

1.קודם כול תבדוק אם היד טמפ' של זכרונות אם הם רותחים עדיף להחליף את הקירור סטוק!

2.האם במהלך OC לזכרונות העלתה מתח זכרונות?

החלפת קירור זכרונות ישמור אליו לתקופה יותר ארוכה (מעריך לו את החיים) לא בהרבה ....... :xyxthumbs:

תענה על השאלות ואז נראה איפו עומדים

1. לא רותחים, אבל די חמימים...

2. כמובן, לפי הפרופיל שלו, 2.1V. זה זיכרון עם EPP...

אבל שוב, אף אחד מכם לא ענה על השאלה הזאת: איך אני מוריד את קירור הסטוק שיש לי כבר על הזיכרונות? כי אני ממש לא רוצה לגרום נזק וכדומה...

תודה!

עריכה: אגב, עכשיו נזכרתי, שבזמן שכתבתי את התשובות, היה לי BSOD, וזה אומר שבטוח יש לי OC לא יציב... :'(

פורסם

הייתי עונה לך אם הייתי יודע :nixweiss:

מה שאני יודע זה אם מורידים את הקירור האחריות פגה!

פורסם

אל תדאג ממתח המעבד, המעבד שלך יכול גם לעמוד ב1.55. תעלה את מתח הFSB ב0.2 ו0.1 לMCH. את הPCIE שלך תשאיר על 101.

פורסם
  • מחבר

הייתי עונה לך אם הייתי יודע :nixweiss:

מה שאני יודע זה אם מורידים את הקירור האחריות פגה!

טוב, אני חושב שכל OClocker יודע שאם מסירים גוף קירור מרכיב שבא עם הגוף קירור הזה, אז האחריות פגה.

בכל מקרה, מישהו יודע?

אל תדאג ממתח המעבד, המעבד שלך יכול גם לעמוד ב1.55. תעלה את מתח הFSB ב0.2 ו0.1 לMCH. את הPCIE שלך תשאיר על 101.

סבבה, 1.55V אפשר, ומה המתח המקסימלי שאפשר להעלות למעבד שלי?

OK, סבבה, כשאני אגיע הבייתה, אני אעלה את מתח ה-FSB ל-0.2V. ה-MCH אצלי כבר על 0.1V. אגב, למה להוריד את תדר ה-PCIE? לא עדיף שהוא ישאר על 111? אם הוא על 111 הוא יכול לגרום לאי יציבות ב-OC?

תודה!

פורסם

כן, להאיץ את הPCIE יתרום לאי יציבות.

תנסה להעלות את הFSB כמו שרשמתי ( אפילו ב0.3) ותנסה להוריד את מתח המעבד.

פורסם
  • מחבר

OK, סבבה, 101 ל-PCIE.

אם המעבד שלי עכשיו על 1.500, לכמה להוריד בערך (בהתחשב בזליגת מתח של 50mV)?

פורסם

אחרי שהעלת FSB ב0.2 או 0.3 וMCH ב0.1 , תנסה להוריד ל1.45 ותראה מה המצב.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה טל, אנסה זאת ברגע שאגיע הבייתה. :xyxthumbs:

עריכה: חשבתי על זה כרגע, האם כדאי לקנות גוף קירור לגשר הצפוני? ראיתי שיש כמה טובים של Thermalright.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תסתכל בעריכה שלי למעלה, תודה.

ועל איזה קירור תמליץ (באם ותמליץ) שיתאים ל-V1, כי אני חושב שתהיה בעיית גדלים...

פורסם

אתה יכול להשתמש בHR-05 למינו של TR : http://tms.co.il/search/?q=hr-05

אני חושב שה05 SLI/IFX יתאים לך עם הV1 או שתסובב את הV1 שיזרוק אויר לספק ואז לא תהיה לך בעיה להשתמש בHR-05 IFX והוא גם ירוויח מזרימת האויר שנמשך אל הV1.

אם היית לוקח את הDS3 ולא את הDS3L היה לך קרור טוב יותר לNB ומיצביי מתח טובים יותר בלוח, מה שכנראה היה עוזר לך.

פורסם
  • מחבר

OK, תודה.

חח "אם לסבתא היו ביצים..." אם הייתי יודע ש-DS3 יותר טוב מ-DS3L הייתי לוקח...

בכל קמרה, אני אמשיך ואעדכן כשאגיע הבייתה.

תודה![br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 23:21:40

טוב, לצערי, זה לא עזר...

עשיתי מה שאמרת, והעלתי את FSB ל-450 (3.6GHz) כשמתח ה-FSB היה על 0.2V, הוא לא נכנס אפילו לויסטה.

כשהעלתי ל-0.3V, הויסטה עלתה (לא במלואה) וישר קיבלתי BSOD.

ניסיתי עוד כמה שילובים וכלום לא עזר... :-\

יש לי חשש שזה הספק שלי שלא מחזיק, יש מצב?

עריכה: הנה ההגדרות ששמתי.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים