עבור לתוכן

כרטיס מסך לCRYSIS?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה :)

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי על איזה מסך.

3way SLI של 280GTX יעשה את זה על מסכים קטנים יחסית.

פורסם
  • מחבר

הם מאוד יקרים החארות האלה!!!

אין משהו אחר?

פורסם

רוב המסכים בכלל לא יכולים לעבור 60FPS.. אבל אני מניח ש-HD4870X2 ב-CF יעשה את העבודה חחח.. חוץ ממנו.. או יותר נכון שניים ממנו.. כל QUAD CF/SLI ואו TRI-SLI אמורים לעשות את העבודה.. אבל מה אתה צריך את זה בכלל ? 40 FPS לא מספיק חח ?

פורסם
  • מחבר

כמה SLI של 9600 GT יעשה?

פורסם

איזה שרשור קורע :smile1:

3-WAY SLI של 280GTX עם OC כבד עבורם (להעלות את הליבה ל700 וזכרונות לאיזה 2500), בצירף מעבד QX9770 עם קירור מיים ולהביא אותו ל4.3 ג'גה הרץ, בצירוף DDR3 יאפשר לך להריץ את CRYSIS בכל רזולציה בכל מצב עם מקסימום הגדרות ב40+ פריימים לשניה לא משנה מה!!!

כן ראיתי את זה, מישהו עשה את זה ב2560 על 1600 וזה מדהים בטירוף.

האם שווה לקנות מחשב באיזה 50 אלף עבור זה?? (קירור מים טוב עולה 2-3, מעבד עולה 7, ספק יעלה לך 1.5, מארז 1, כרטיסי מסך כאלו יעלו לך 10,כונני ראפטור עוד 2, זכרונות עוד 3 ומסך 30 עוד 10)

כנראה שלא :lol:

פורסם
  • מחבר

איזה שרשור קורע :smile1:

3-WAY SLI של 280GTX עם OC כבד עבורם (להעלות את הליבה ל700 וזכרונות לאיזה 2500), בצירף מעבד QX9770 עם קירור מיים ולהביא אותו ל4.3 ג'גה הרץ, בצירוף DDR3 יאפשר לך להריץ את CRYSIS בכל רזולציה בכל מצב עם מקסימום הגדרות ב40+ פריימים לשניה לא משנה מה!!!

כן ראיתי את זה, מישהו עשה את זה ב2560 על 1600 וזה מדהים בטירוף.

האם שווה לקנות מחשב באיזה 50 אלף עבור זה?? (קירור מים טוב עולה 2-3, מעבד עולה 7, ספק יעלה לך 1.5, מארז 1, כרטיסי מסך כאלו יעלו לך 10,כונני ראפטור עוד 2, זכרונות עוד 3 ומסך 30 עוד 10)

כנראה שלא :lol:

אז מה אתה מציע שאני יעשה??

פורסם

אל תייחס למשחק הזה כאילו רק בגללו שווה לקנות מחשב, וכל מה שאתה רוצה זה מחשב שיריץ אותו :kopfpatsch:

המשחק הזה פשוט כבד בטירוף, לא בגלל שהוא כזה מדהים (הוא מדהים גרפית אני לא טוען שלא) אלא בגלל המון באגים במנוע הגרפי, חוסר יכולת לנצל מעבדי ATI כמו שצריך, לא מנצל ריבוי ליבות, לא פועל טוב עם DIRECTX10 וכו'.

יש לו המון באגים והיה על זה פול דיונים פה בפורום ובכלל לגבי המנוע הגרפי הלוקה בחסר שלו.

קח מחשב שיריץ לך דברים כמו נניח COD4 כמו שצריך, שיריץ RACE GRID כמו שצריך, שיריץ MASS EFECT וכו'.

יש מלא משחקים אחרים שבוחנים הרבה יותר טוב ביצועים, CRYSIS הוא לא אחד מהם!!!

ובכלל הגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בו כאילו זה איזה מבחן ביצועים אולטמטיבי או משהו, אפילו החברה שהוציאה אותו מודה שיש לו מלא באגים ובעיות וחוסר אופטימזציה.

פורסם
  • מחבר

אל תייחס למשחק הזה כאילו רק בגללו שווה לקנות מחשב, וכל מה שאתה רוצה זה מחשב שיריץ אותו :kopfpatsch:

המשחק הזה פשוט כבד בטירוף, לא בגלל שהוא כזה מדהים (הוא מדהים גרפית אני לא טוען שלא) אלא בגלל המון באגים במנוע הגרפי, חוסר יכולת לנצל מעבדי ATI כמו שצריך, לא מנצל ריבוי ליבות, לא פועל טוב עם DIRECTX10 וכו'.

יש לו המון באגים והיה על זה פול דיונים פה בפורום ובכלל לגבי המנוע הגרפי הלוקה בחסר שלו.

קח מחשב שיריץ לך דברים כמו נניח COD4 כמו שצריך, שיריץ RACE GRID כמו שצריך, שיריץ MASS EFECT וכו'.

יש מלא משחקים אחרים שבוחנים הרבה יותר טוב ביצועים, CRYSIS הוא לא אחד מהם!!!

ובכלל הגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בו כאילו זה איזה מבחן ביצועים אולטמטיבי או משהו, אפילו החברה שהוציאה אותו מודה שיש לו מלא באגים ובעיות וחוסר אופטימזציה.

וואלה באמת צודק תודה אחי :) אז הייתה ממליץ לי על SLI של:

Sparkle GeForce 9600GT Calibre 512MB PCI-E

?? לדעתך זה טוב??

פורסם

ה-4850 עדיף אם אתה יכול להשקיע עוד כ-200-300 ש"ח

פורסם

על אילו מחירים אתה מדבר?

ויש ברשותך לוח אם שכבר יש לו SLI? או שאתה קונה עכשו לוח אם ואולי פתוח לרעיונות אחרים כמו מערך CF של ATI ?

(שגם יתן יותר ביצועים וגם במחיר מעולה)

אתה רק משדרג מערכת קיימת, או מקים מחשב חדש מאפס ?

פורסם
  • מחבר

ה-4850 עדיף אם אתה יכול להשקיע עוד כ-200-300 ש"ח

לעשות CF של ה4850? ואם כן אז כדי לוח מבוסס על AMD??

פורסם

תלוי בגודל המסך - CF יהיה משתלם למסכי 22 אינץ' ומעלה.

אם אתה רוצה ניצול של X8:

GA-EP45-DS3R בכ-670 ש"ח

אם אתה רוצה ניצול של X16:

GA-X48-DS4 בכ-1100 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת 8X ו16X??

יש לי LCD של LG שהוא 19 אינץ'

פורסם

CF במקרה הזה יהיה חסר טעם - לך על 4850 יחיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים