פורסם 2003 במאי 2922 שנים והקשר של הכוננים של LG לדיון על המסך חוץ מהתגובות הלא-ענייניות של EREZBUYOIM הוא?...קודם כל תהיה בשקטהקשר הוא שהחברה הזאת רק מביאה אכזבות לצרכנים במסכים לדוגמא שתיקנתי למנהל המשק כל הזמן לא רואים ברור אפילו ששיחקתי עם ההרצים רואים מטושט (ולא הבעיה היא לא בענים שלי כי לבן שתיקנתי גם הוא התלונן על כך) איפה שאתה מסתכל על המוצרים שלהם יש איזה דפקועכשיו זה שהעיר לי אני יסגור איתו חשבון
פורסם 2003 במאי 2922 שנים תמשיך לדבר ככה ואני מניאק אם לא דופקים לך באן...ועכשיו אתה , כן אתה , דבר יפה . איך הורדת את הרמה של הפורום עם הכתיבה שלך...גועל נפש...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר אוקיי הבטחתי שאני יעדכן אותכם מה עלה בגורלו של מסכי החביב, אז ככה ;D : ביום שישי לקחתי את המסך למעבדה, והיום התקשרתי אליהם לברר מה הבעייה... הם אמרו לי שהם שלחו את המסך ליבואן וכנראה שבשבוע הבא אני יקבל אותו מתוקן פיקס. הבעייה היא כנראה ספק כוח. הטכנאי אמר שזאת בעייה נפוצה במסכים של LG בדגמים של FLATRON 775 FT שזה מה שיש לי. אז למי שמתכנן לקנות... ראו הוזהרתם!!! ושלא יעבדו עליכם -
פורסם 2003 ביוני 222 שנים תמשיך לדבר ככה ואני מניאק אם לא דופקים לך באן...ועכשיו אתה , כן אתה , דבר יפה . איך הורדת את הרמה של הפורום עם הכתיבה שלך...גועל נפש...תאמין לי שהוא הוזהר...
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר ;D :smoke: :dance: :dance: :bigok: טוב שלום לכולם!!! אני רק רציתי להודות שוב על העזרה וגם להודיע לכם שהיום סוף סוף קיבלתי את המסך היקר שלי אחרי שבועיים עם מסך 15 מעצבן :-\ אבל היום סוף סוף קיבלתי את המסך מהתיקון בשעה טובה!!! ;D ;D
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מזל טוב אחי . ודרך אגב , טוב שיידעת אותנו על הבעייה בדגם הספציפי הזה של LG .
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר אני יגיד לך יותר מזה! היום כשהייתי אצלהם במעבדה, היו עוד 3 מסכים כמו שלי אותו דגם אותו מסך בדיוק!! מה שאומר שהבעייה הזאת נפוצה מאוד במסכים מהדגמים האלה. נקווה שהבעייה לא תחזור אצלי יותר
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אמממ , לא ידעתי של-LG יש בעיות כאלו ...נו טוב , לפחות עכשיו אנחנו יודעים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.