פורסם 2003 במאי 2722 שנים לפי מה שאתה מתאר המסך באמת הלך אבלכדי לדעת איזה חלקים הלכו יש לפתוח את המסך ולראת מה נשרףולראות האם יש אפשרות לתיקון.לכן קח את המסך לאיש מקצוע ושיעשה לך בדיקה למסך ולראות מה הנזקואם אפשר לתקן אותו בכלל.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אחי האחריות על המסכים האלה היא רק 3 שנים (כמו על כל מסך) ואם אתה אומר שעברת 3 וחצי שנים עם המסך אז.... או שתשלח אותו לתיקון בתשלום או שתקנה חדש :-\ ....
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מסקנה אחי ש lg זה חרא גם בכוננים אופטיים וגם במסכים ובעוד!!! אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל תדבר .
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אחי האחריות על המסכים האלה היא רק 3 שנים (כמו על כל מסך) ואם אתה אומר שעברת 3 וחצי שנים עם המסך אז.... או שתשלח אותו לתיקון בתשלום או שתקנה חדש :-\ ....זה גם אפשרות... אבל אפשר גם לחדש ביטוח או לשים ביטוח מקיף על המחשב...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר אני כנראה מחר יקח אותו למעבדה של החנות שממנה קניתי בראשון לציון {אסור להזכיר שמות אז...} ואני יעדכן אותכם מה עלה בגרולו של המסך החביב שלי .
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר אוקיי בדקתי עכשיו בדיקה מקיפה בעניין האחריות!!! ויש לי בשורה טובה לעצמי!! ;D יש עדיין אחריות על המסך!! כי קניתי אותו ב-13.9.2000 ויש עליו אחריות של שלוש שנים, בהתחלה טעיתי מרוב לחץ או עצבים אבל עכשיו אני רגוע ואמרו לי להביא את המסך למעבדה בראשון לציון, והם ישלחו את זה ליבואן ותוך 14 יום ((((((( הם יביאו לי את המסך מתוקן ומחודש! אה, ותיארתי את הבעייה לאיש הנכבד שהיה במעבדה והוא אמר לי שכנראה הלך הספק כוח של המסך! זה סיפור גדול להחליף ספק כוח? זה לוקח הרבה זמן? תודה לכולם! ;D
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל תדבר . אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר כי אני עובד בחדר מחשבים של הבית ספר שלי וכל הזמן הכוננים המסריחים האלה באים מקולקלים!!!
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש לי בדיוק את אותו המסך, אבל החלטתי לעבור לIIyama 454 בדחיפות, הLG פשוט לא חד.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר יש לי בדיוק את אותו המסך, אבל החלטתי לעבור לIIyama 454 בדחיפות, הLG פשוט לא חד.זה נכון מאוד!!1 כל חבר שלי שבא ומשחק אצלי במחשב ישר אומר לי שפשוט לא רואים חד1!!! ואני עובד עכשיו עם מסך חלופי שקניתי לפני 6 שנים MAG-DX 15T ורואים בו יותר חד מאשר ה- LG FLATRON 775FT. אבל אין לי ברירה אני לא יכול להחליף אותו אני חייב לתקן אותו כי אין לי כסף למסך אחר.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר כי אני עובד בחדר מחשבים של הבית ספר שלי וכל הזמן הכוננים המסריחים האלה באים מקולקלים!!!לי יש LG 52X שעובד כבר שנה וחצי כמו גדול . חוץ מזה במסכים הם גם טובים . אתה סתם מדבר...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים שווקא לי יש חבר עם LG שלא עובד טוב... כשמכניסים דיסק ה CD ממריא ועןושה רעש כמו מקדחה.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים והקשר של הכוננים של LG לדיון על המסך חוץ מהתגובות הלא-ענייניות של EREZBUYOIM הוא?...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים לי יש LG 52X שעובד כבר שנה וחצי כמו גדול . חוץ מזה במסכים הם גם טובים . אתה סתם מדבר...חרא של כונן זמן גישה לדיסק מבין הגבוהים ביותר יש לי של אסוס ויש לו בדיוק זמן גישה של שניה וחצי לא כמו בlgשהוא איזה 6 שניותמעתיק כמו חרא ולא לדבר על מקרים רבים שדיסקים מתפוצצים בתוכו יש לי חבר עם צורב של החברה והתפוצצו לו בתוך הכונן שתי דיסקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.