עבור לתוכן

צריך המלצה לתכנה שתשכפל מחיצה שלמה 1 ל-1

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך לשכפל מחיצה שלמה מהדיסק הנוכחי לדיסק חדש, כרגע אני עושה BOOT מהמחיצה שאותה אני רוצה לשכפל, אני מעוניין בשכפול מושלם והכוונה היא שלאחר השכפול אוכל לעשות BOOT מהדיסק החדש ולהמשיך לעבוד כרגיל.

לא עשיתי את זה בזמן האחרון, אני צריך המלצה לתכנה טובה.

אה כן ואני אשמח אם אוכל לשכפל לתוך מחיצה שהיא יותר גדולה ואז שפשוט ישאר לי יותר מקום פנוי.

תודה.

פורסם

Norton Ghost, Arconis migrate easy

שניים שאני מכיר, אבל אין לי ניסיון עבודה איתם, Arconis הוא בדיוק למטרה הספציפית הזו... (יש להם כמה תוכנות, תתיחס למה שכתבתי).

פורסם

נסיון רב עם Norton ו Acronis - אים ספק Acronis True Image Home היא התוכנה בשבילך...

התקנתי אותה ב 4 מחשבים עם תזמון אוטומטי + גיבוי דיפרנציאלי (גיבוי הפרשים/שינויים לעומת גיבוי המחיצה הראשוני) > פועל מצויין !

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה.

אגב, לא שזה משנה, אבל האם התהליך מתבצע דרך ה-Windows או שעושים Boot מCD של התכנה ועובדים ככה?

פורסם

הועבר לפורום תוכנה

פורסם

בוט מדיסק התוכנה.

פורסם

בוט מדיסק התוכנה.

מ... בטוח? כי נראה לי אאלץ להצטרף לשאלה של העורך...

יש לי קשיח מחולק ל-2 מחיצות 30GB (כונן C) והשניה 130GB (כונן D). לאחרונה אני חושד שהקשיח התיישן ועומד למות... חשבתי לקנות של 320 או משהו ושוב לעשות מחיצה של 30 + כל השאר...

אפשר פשוט לחבר אותו במקביל, לעשות Image לתוך המחיצה החדשה של 30GB (של הקשיח החדש) ואז לנתק את הישן ולג'מפר ככה שהחדש יהיה Master והישן Slave. זה אפשרי? מקווה שלא סיבכתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים