עבור לתוכן

עזרה בנוגע לסירוב פינוי - מקרבי לקרבי.

Featured Replies

פורסם

אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש.

הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7.

אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים:

1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר?

2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא?

תודה. :>

פורסם

קח בחשבון שמוד"ש מצריך סיווג ביטחוני גבוה יותר, ואם אתה לא עומד בקריטריונים, אתה יכול לעמוד על הראש ועדיין אתה לא תעבור.

מניסיון שלי, אף אחד לא יוצא מהנדסה קרבית.

פורסם
  • מחבר

מה כולל סיווג ביטחוני שיגרום לי כבר לא לעבור אותו?

פורסם

אני יודע שהם ממש (אבל ממש) קטנוניים בקטעים האלה, מספיק שסב-סבתא שלך נולדה במקום ש"לא ממש נראה" לג'ובניקים שקובעים את הסיווג הביטחוני, אתה תקבל סיווג נמוך.

אם במודיעין לא היו חייבים דוברי ערבית, המחשבה שלהם היתה "הבנאדם הלך ללמוד ערבית כמקצוע מוגבר בתיכון, הוא בטוח מנהל תא באל-קעידה".

פורסם

אני התגייסתי למוד"ש שבועיים לאחר התאריך המקורי ופשוט לא נכחתי בטרום טירונות שזה כלום..

ככה שזה שהגיוס של הנדסה מאוחר יותר מהגיוס של מוד"ש לא ימנע ממך להגיע לשם

בהצלחה

פורסם

אני יודע שהם ממש (אבל ממש) קטנוניים בקטעים האלה, מספיק שסב-סבתא שלך נולדה במקום ש"לא ממש נראה" לג'ובניקים שקובעים את הסיווג הביטחוני, אתה תקבל סיווג נמוך.

אם במודיעין לא היו חייבים דוברי ערבית, המחשבה שלהם היתה "הבנאדם הלך ללמוד ערבית כמקצוע מוגבר בתיכון, הוא בטוח מנהל תא באל-קעידה".

מאיפה הבאת את השטויות האלה?

אבא שלי נולד באיראן (פרס) ויש לי סיווג בטחוני גבוה.

כנ"ל הרבה אחרים.

פורסם

אני לא אמרתי שזה מוחלט, פשוט יש לי טיפה ידע מבפנים.

האבסורד פה, שהם מסננים את החפ"שים אבל כל שני וחמישי אנחנו שומעים בתקשורת על איזה קודקוד במודיעין שנגנב לו מחשב נייד שהכיל חומר "סודי ביותר - אדום" שהוא בכלל לא היה אמור להוציא אותו מהיחידה.

פורסם

^^^^

איך אני אוהב את ההגזמה הישראלית...

כמה מקרים כאלה פורסמו בחצי שנה האחרונה שאתה מדבר על כל שני וחמישי?

פורסם

כנ"ל הרבה אחרים.

חח כנ"ל..

קיצר צ'מע הסיכוים שלך לא כאלה טובים.. במרגע שהקצין מיון קובע שאתה בהנדסה אז הדרך היחידה היא סירוב, כלא ואז אתה מתחיל שרוך שלא בטוח יוביל אותך לאן שאתה מחפש (אלא למקום גרוע יותר..)

אתה מתגייס באוג' נכון? יש עוד זמן, תנסה להשפיע כמה שיותר לפני הגיוס, תשלח פקסים, טלפונים וכל מיני הצקות כאלה ואחרות כי מנסיון לפעמים אלה הדברים שעובדים הכי טוב..

בקשר למוד"ש, גם לי היתה תקופה שרציתי להגיע לשם.. זה אומנם עבר חח אבל מה שהבנתי זה שלא את כולם לוקחים לשם.. זאת אומרת זה תלוי תנותנים יבשים כזה.. לא משהו רציני אין שם תאנשים הכי איכותיים בצ"הל כן אבל זה לא שריון שלוקחים כל אחד..

קיצר צבא זה קקה ומאחל לך רק הצלחה :P ואם לא תגיע למוד"ש אל תתאכזב.. יש גם דברים טובים בהנדסה..

פורסם

עד כמה שהבנתי מאנשים פה בפורום ובמקומות אחרים ברגע שרואים שבחרת הנדסה קרבית אפילו כאפשרות אתה תהיה שם

אגב אתה יודע מה אומרים על הנדסה קרבית (:

כומתה כסף ידיים פלטינה ורגליים עץ (:

פורסם

קח בחשבון שמוד"ש מצריך סיווג ביטחוני גבוה יותר, ואם אתה לא עומד בקריטריונים, אתה יכול לעמוד על הראש ועדיין אתה לא תעבור.

מניסיון שלי, אף אחד לא יוצא מהנדסה קרבית.

לעמוד על הראש זה לא כזה קשה, סתם כואב, למעשה, לפי פחות משעה היה לי כל כך משעמם שעמדתי על הראש :smile1:

כנ"ל הרבה אחרים.

הרגעת אותי, פחדתי שאולי זה שסבא וסבתא שלי נולדו בפרס יפגע לי בקב"א

(כן, אני יודע שהגזמתי אבל אין מה לעשות)

פורסם

עד כמה שהבנתי מאנשים פה בפורום ובמקומות אחרים ברגע שרואים שבחרת הנדסה קרבית אפילו כאפשרות אתה תהיה שם

אגב אתה יודע מה אומרים על הנדסה קרבית (:

כומתה כסף ידיים פלטינה ורגליים עץ (:

יותר נכון:

אנשים זהב

כומתה כסף

רגל פלטינה

במקרה הגרוע, תגיע להנדסה קרבית, ועם קצת רצון ויכולת, תעבור את הגיבוש ליהלום...

פורסם

פחדתי שאולי זה שסבא וסבתא שלי נולדו בפרס יפגע לי בקב"א

(כן, אני יודע שהגזמתי אבל אין מה לעשות)

אם אני לא טועה, היה לנו רמטכ"ל פרסי לא מזמן, אז כנראה שזה לא פגע לו בקב"א ;)

פורסם

אם אני לא טועה, היה לנו רמטכ"ל פרסי לא מזמן, אז כנראה שזה לא פגע לו בקב"א ;)

לקח לי שבועיים לגלות שיש מלחמה, כל מה שאני יודע זה שאולמרט ראש ממשלה, איזה אטיאס אחד שר התקשורת, ושמעון פרס לוזר, אני אפילו לא יודע מה ההבדל בין רמטכ"ל לשר ביטחון :silly: אבל אם אתה אומר, אני מאמין לך :smile1:

אה, כן, ומספר ההודעות במונה שלי הוא 2 בחמישית

פורסם

לקח לי שבועיים לגלות שיש מלחמה, כל מה שאני יודע זה שאולמרט ראש ממשלה, איזה אטיאס אחד שר התקשורת, ושמעון פרס לוזר, אני אפילו לא יודע מה ההבדל בין רמטכ"ל לשר ביטחון :silly: אבל אם אתה אומר, אני מאמין לך :smile1:

אה, כן, ומספר ההודעות במונה שלי הוא 2 בחמישית

נראה לי שאתה קצת עייף וכדאי שתלך לישון :P;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים