עבור לתוכן

התנתקות מהאינטרנט כשיש שיחה נכנסת

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור...

יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden.

הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק...

יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות?

Aviko

פורסם

הבעיה היא ששתי הטכנולוגיות שלהם (802.11G ו DECT) מתנגשות בגלל שהם משדרים באותו טווח תדרים של 2.4 ג'יגהרץ.

אתה יכול לנסות לשנות את תדר השידור מערוץ 6 ל11 ולנסות להרחיק את הנייד מהמודם במקביל.

את התדר אתה משנה בממשק שלו

wireless

channel בתוך basic settings

פורסם

זה יכול באותה מידה להיות פילטר ADSL בעייתי, הוא לא אמר אם מתנתק לו האינטרנט (לחלוטין, בכל המחשבים, גם הקוויים)

או הרשת האלחוטית בלבד.

פורסם

יכול להיות שיש לך קו טלפון בלי פילטר בבית? זה רוב הסיכויים שמפה נוצרת הבעיה.

פורסם

מצטער לאכזב את כולכם אבל לי קרתה בדיוק אותה בעייה ואני אפילו לא השתמשתי באינטרנט האלחוטי, אלא בקווי

ניסיתי כבר את כל ההצעות שלכם וגם הבאתי טכנאי של בזק ושום דבר לא עזר, כרגע אין שום פתרון ממש.

פורסם

העובדה שאצלך זה קרה, ואצלך טכנאי מסויים של בזק לא מצא פתרון, לא אומרת שזה אותו המקרה וגם אצל אבי לא יימצא פתרון

זה ממש לא נכון לצאת מנקודת הנחה כזו.

כרגע עדיין אין לנו בכלל מידע אם מדובר בהתנגשות של תדרים אלחוטיים (בין הטלפון האלחוטי לנתב האלחוטי)

או אם מדובר בהפרעות על קו ה ADSL כתוצאה מצלצול הטלפון וחוסר בפילטרים בבית (או פילטר פגום)

או משהו עמוק מזה שמערב מרכזיה בבית, או אזעקות וכו'.

אין לנו את המידע הזה, כי אבי עדיין לא סיפק אותו. (אולי מישהו התקשר אליו ומדבר איתו עד עכשיו... :P)

בנוסף, מוקד התמיכה הטכנית של בזק (1800-340-340) פותר מאות (אם לא אלפי) מקרים כמו שלך (ניתוקים בקו) יום יום,

אז אתה לא יכול לבוא ולומר: "חברה, אצלי לא מצאו את הבעיה, אז זה אומר שאין פתרון"

תחשוב על זה :)

פורסם

כשאמרתי שאין ממש פתרון התכוונתי שלי אין פתרון, ובנושא התדרים, יש שני תדרים שבהם הטלפון הזה יכול להשתמש ואצלי הוא משתמש בתדר שלא זהה לתדר של הנתב, ובכלל, אני לא משתמש ברשת אלחוטית, וגם בדקנו את כל הפילטרים בבית, בכל אופן, לי אין פתרון כרגע.

פורסם

mich4el, על מה בשם כל מה קדוש אתה מדבר?

אם אין לך מה להוסיף לדיון, אנא ממך - אל תגיב.

בכל מקרה, אם הטלפון משתק את הקו כל פעם שמתקשרים, כדאי לנסות לשים פילטר על פילטר. הפילטרים הם לא משהו מושלם והם מזדקנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים