פורסם 2008 ביולי 1017 שנים שלום לכולםאני חושב שיש לי בעיה עם הטמפ' של הדיסק הקשיח הוא מגיע במאמץ ל56C יש לי שני מאווררים של 120MM אחד עליו ואחד מוציא אויר מהמארז ובנוסף המחשב ללא כיסויהאם אתם מכירים תושבות לקירור הדיסק הקשיח ? ועד כמה הם יעילות?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים כן 56 בשביל דיסק קשיח זה גבוה מאד, אתה יכול להביא תמונה של המארז שלך פתוח וסגור?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר היי הנה צילום של המחשב כמעט תמיד הוא פתוח הוא שאפשר לראות אשמח לכל הצעה לאיך לקרר יותר את המחשב\את הדיסק המון תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אין מה לשפר מבחינת זרימת האוויר.בדקת שהHD באמת חם? מה הדגם שלו?נ.באת הכבלים המשוחררים (שנמצאים קרוב לHD) תצמיד כמה שיותר לדופן הפנימית של המארז.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר יש מצב שזה בעית דיסק ?ואם כן איך אפשר לברר את זה (לא נראה לי שהדיסק כבר תחת אחריות )
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים תגיד,אתה מוכן להקשיב לעצות?אמרו לך פעמיים,תגע בגוף הדיסק לוודא שהוא אכן חם.אם כן,אני הייתי ממליץ על קניה של גוף קירור,אבל משהוא זול.הבעיה שאם אתה קונה גוף קירור,זה אומר שאתה מעלה את הכונן ליד כונני ה-CD,ואתה תצתרך לדאוג למשהוא שיכניס לגוף אוויר (מקסימום מאלתרים).MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר אז ככה המכסה העליון בכלל לא חם התחתית של הדיסק חמה אבל לא לוהט (לדעתי בגדר הרגיל)אתה יכול להוסיף קישורים או להמליץ על גוף קירור ?המון תודה
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים לדעתי 56 מעלות אתה מרגיש אם היד וצריך להיות לוהט!לא נראה לי שכדי לשים קירור לHD יש לך מאוורר שמכניס אוויר ומקרר אותו ויש מצב שחישן מזייף מה שהייתי עושה זה מוריד את הרשת של מאוורר שמכניס אוויר ועל ידי זה משפר את זרימת אוויר לHD .......ולא אמרתה אם איזה תוכנה אתה משתמש לבדיקת טמפ' ?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים לי יש קירור לHD וזה משפר משמעותית את הטמפ' שלו .. אצלי ירד ב15 מעלות .. עכשיו זה 30 ומשו .. וגם מרגישים כשנוגעים בו שהוא קר עלה לי 20 שקל בKSP זה הדגם HC-350-BK
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר היי כולםהמון תודה על התגובות ELUHA: איזה רשת להוריד ? מכסה של הדיסק או הרשת שעל המארז?אני מצרף צילום מסך של EVEREST אני מקווה שזה יעזור יותרהטמפ טיפה ירדה בגלל שהפעלנו מזגן אבל עדיין הדיסק 52C[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.