פורסם 2008 ביולי 1017 שנים שלוםאז ככה הבעיה שלי היא שאני נכנס לחלון שיחות עם מישהו אחד בלבד (חשוב לציין שעם השאר זה בסדר) המסנגר פשוט נתקע ולא מגיב.זה נראה לי התחיל בזה שהוא השאיר לי הודעה והמחשב נתקע תמיד שהתחברתי (עד שנכנסתי ממחשב אחר והצלחתי לקרוא את זה) ואז פשוט רק איתו החלון נתקע.ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, לנקות להתקין מחדש את המסנגר ולנסות למחוק את האיש ולהחזיר אותו אבל גם זה לא עזר (חשוב גם לציין שאם אני מוחק ומחזיר אז אני יכול לשלוח לו הודעה אבל אם אני יוצא אחר כך מהחלון זה ממשיך להיתקע)מישהו אולי יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=7a1aae73-48cc-4f7a-b445-0487bd5e84ef
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים יש לי את אותה הבעיה, רק הבעיה שאצלי מותקנת הגירסא הכי אחרונה שיש. 8.5 1302 1018 לא מצאתי חדשה יותר כנ"ל רק עם בנאדם אחד שאני מדבר איתו הרבה. חיפשתי בגוגל בכל מקום, לא מצאתי פיתרון |: ואל תדאגו יש לי מחשב מספיק טוב בשביל התוכנה, מה גם שזה התחיל לפני יומיים / שלוש ולפני זה לא קרה לי אף פעם(טוב נו.. אולי כמה פעמים שאני לא זוכר אפילו). בקייצור, אשמח לעזרה =].
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר חזרה לי עכשיו הבעיה עם אותו איש קשר לאחר שהסרתי את כל ההיסטוריה + התקנה של הגירסא שאמרו פה. דיברתי איתו פעם אחת יצאתי מהשיחה ואז שוב התחיל הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.