עבור לתוכן

על איזה נגן סרטים אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

פעם הייתי משתמש ב-BSPLAYER, אבל שמו בו קצת תוכנות ריגול לאחרונה אז וויתרתי עליו.

אני משתמש עכשיו ב-WMC והוא עושה בעיות כל הזמן, לרוב קורס.

אני לא מכיר נגנים אחרים, אז אם מישהו יכול בבקשה תמליצו על אחד טוב שלא עושה בעיות ותומך ברוב הפורמטים :-).

פורסם

MV2Player הוא גם נגן איכותי,ונוח.

לוקח זמן להתרגל אליו,אבל עד מהרה תבין אותו.

בפעם האחרונה שבדקתי הוא עדיין היה חימני.

שווה בדיקה.

MuTaTiOn.

פורסם

לשימוש יומיומי ורוב הסרטים\סירטונים עם תרגום או בלי - MV2Player.

הוא חינם, תומך בעברית ובכיתוביות ומאוד נוח לעצור, לקפוץ 10 שניות קדימה (או 5 שניות = עכבר או חיצים).

לקבצים פרובלמטים במיוחד - VLC.

HF

פורסם

אני אוהב את הWMP הקלאסי, אבל לקבצים בעיתיים אין כמו VLC.

פורסם
  • מחבר

תודה, VLC מותקן אצלי באמת לקבצים בעיתיים, אבל לא אוהב להשמש בו.

אני אנסה את ה-MV2Player.

פורסם

מציע שתתקן את הבעיה עם ה-MPC מאשר שתחפש חלופות.

תנסה את הגרסא האחרונה של MPC HOME CINEMA, אם גם הוא קורס לך יכול להיות שיש לך התנגשות\חוסר של קודקים.

פורסם

השילוב שלי: מדיה פלייר קלאסיק וVKC. האחרון מיועד לצפייה בקבצים שעדיין לא ירדו מאימיול וגם כשצריל לגרור תרגום כשהתרגום לא מוטמע בסרט (חבל שMPC לא תומכים בזה).

אבל גם בMPC יש קריסות כשפותחים כמה קבצים ברצף (אבל אם גוררים זה לא קורס). בעיה קטנה נוספת שזה לא נמצא כל הזמן מעל כל החלונות אבל גם זה קורה רק כשפותחים קבצים ולא גוררים

פורסם

אני מאוד אוהב את Crystal Player Free 1.8

אבל דגש על ה 1.8

נוח מאוד לא צריך לחפש את הפקדים של הבהירות וכל ההגדרות האלה הם מופיעים אוטומטית בחלון ונעלמים

פורסם

הנגן הכי נוח זה kmplayer פשוט מדהים, יש בו הכול והוא חינמי ופתוח לגמרי

תומך בכתוביות (בכול השפות), כולל קודקים פנימים (כול מה שVLC מריץ לבד הוא מריץ לבד = מריץ ה-כ-ו-ל), ממשק פשוט שמאפשר לשנות את הכול אצלו ועוד הרבה

MV2Player הוא גם נגן איכותי,ונוח.

לוקח זמן להתרגל אליו,אבל עד מהרה תבין אותו.

בפעם האחרונה שבדקתי הוא עדיין היה חימני.

שווה בדיקה.

MuTaTiOn.

גם אני השתמשתי בMV2PLAYER עד לפני שנה +-, אבל אז גילתי את KMPLAYER שהוא כול מה שMV2PLAYER ויותר.

היה לי חשוב התמיכה הרחבה בכתוביות (סינכרון, שינוי FPS של הכתוביות מול הסרט וכו') שיש בMV2PLAYER ויש את זה גם בKMPLAYER בנוסף לכך עם קודקים פנימיים שלא צריך להתקין שום חבילה ושום בלאגן

פורסם

^

KMPLAYER אכן מעולה - מומלץ בחום.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה :), אני אנסה גם אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים