פורסם 2008 ביולי 1017 שנים בודקים שהמיתר יושב כמו שצריך..אם לא, לסטאפ ומהר.אני מנגן על Washburn WI65PRoשמוגברת עם Peavey Valveking 112ובאמצע יש לי Boss DS-1 ו-Dunlop Crybaby.בנוסף יש לי גיטרה אקוסטית Taylor 212
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר שמע אם השריג מזמזםזה אקשןתכוון גובע מיתרים שלח אותה לסט אפ אם אתה לא יודע מה לעשות
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים הממ. הרמתי את המיתר עד כמה שאפשר. גם את הגשר הרמתי. נראה לי אני יתן אותה למומחים
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים וואי כבר שבועיים לא פתחו כזה דיון...מוזר....חחחטוב אזIBANEZ Prestige RG2550אקוסטית מוגברת של SilverHeadקלאסית של SQUASH (סתם ג'נרית).מגבר FENDER 65R פדאל דיסטורשן DigiTech MetalMaster (באדיבותו של omerole) .
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים בונא יא עשירים כמה גיבסונים יש פה הציוד שלי : חשמלית Epiphone Les Paul Standard HB (צבע Honeyburst בנזונה) מגבר Ibanez TBX30R (בנזונה של מגבר,לדעתי קורע את הפנדר FM בדיסטורשן.) וקלאסית ג'נרית.. ובקרוב מקווה לאיזה פדאל Boss Metal Zone \Ds1\Ds2 או אם אני יוכל להשיג MetalMaster.. דורי אני ממליץ לך לנסות לבד..הדברים הבסיסיים זה שטויות (אקורדים,תווים ..) תנסה..אם לא הולך חפש מורה.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מנגן 12 שנהגיטרות:Ibanez RG450Fender stratocasterאקוסטית של פנדרקלאסית עבודת יד בת 25 שנהמגבר:fender FM65אפקטים:Boss GT-8סגנונות: כל מה שעולה על רוחי(בעיקר הרבה אילתורים בסולמות פנטטוניים בסופר מהירות).גיטרה שמת לקנות(עוד מעט גם אקנה כנראה):Dean ML '79 w/ floid rose
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים יש לי Fender Hot Rod DeluxeMusic Man SillohetteIbanez GB-10 נפח מלאGibson Custom shop 1958Fender stratocaster USA 1973Raimundo 125Tonebone Tri-Modeמנגן 9 שנים בערך
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר וואי טוב לדעת שיש פה רצינייםבקשר ללבאתה לא מתכנן על איזה מגבר רציני?וביפרפששש ציוד רציניתגיד איך האיבנז ג'ורג בנסוןאני מת לשמוע אותה לא יצא לי אף פעם
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים גיטרה באס חשמלית: Ibanez GSR200 אקטיביתמגבר: Hartke A25מנגן בעיקר Funk-Rock, הרבה מאוד RHCPמת לקנות איזו באס אקוסטית או Modulus Flea FB4מנגן גם על גיטרה קלאסית ויוקיליילי
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים האיבנז ג'ורג' בנסון מדהימה, הנפח הכי מדהימה שנגעתי בה עד היום, ונגעתי בהרבה....
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים ibanez ergodyne edr470exעם seymour duncan invader בגשר ובצווארבקרוב hot rails במקום הסינגל האמצעימעגל בוסטר מובנה בגיטרה (בניה עצמית)tonebone hotbritish עם מנורת groove tubesDS-1 משודרג (עצמית)Rocktron BlackCat Wahאל crate powerblockלצערי עקב תינוק נורא ישנוני בבית, נמנעת ממני האפשרות לנגן בכל אמצעי אחר חוץ מאוזניות, בשעות בהן לשם שינוי אני כן נמצא בבית
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מסתבר שאני הדל תקציב היחיד כאן בקטע הזה:מנגן קרוב לשנתיים:גיטרה CORT X6מגבר MARSHALL MG15CDמולטי ZOOM G2דיסטורשן BOSS METALZONEסגנונות: בעיקר מטאלקור ופוסט הארדקור. אבל לא מוותר על שאר הדברים שנשמעים לי טוב (ולא מעט זמן הולך לי על סתם לשבת ולאלתר בלוז-רוק)
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר איך אתם מסוגלים לנגן על מטאל זוןנשמע צורמני טרבלי ומגעילקנו מטאל מאף!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים משנים הגדרותאגב, יש כמה עולה כבל חדש לחשמלית? אני מתכוון מהגיטרה למגבר/אפקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.